Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja miałem rozrząd wymieniany tutaj, wydaje się solidny i części też ma w miarę tanie, w każdym razie nic nie popsuł a jeszcze coś naprawił, a to już jest coś
witam kolegów z Leszna ja powiem szczerze ze najtaniej to na alleg... , co do mechanika to bywam na Kosmonautów za działkami od 2 lat jeżdze do niego z Alfami
śmigasz na Święciechowe po prawej masz stacje Emka, jedziesz dalej znak Święciechowa, 200m dalej po lewej zaczynają się ogródki działkowe przed następną stacją Jespol jest krzyżówka, skręcasz w lewo i zaraz pierwsza brama (chyba zielona) w lewo... Narożnikowy po lewej - tam jest sklep moto i mechanik - prawdopodobnie bedziesz musiał sie umówić na jakiś termin...
A z czym jedziesz na wymiane jesli mozna wiedziec...?
Wiesz co jak na razie się dowiaduje żeby później nie szukać na ostatnią chwilę. Ale niedługo będę musiał zrobić zawieszenie no i sprzęgło już jest na wykończeniu:|
A mógłbyś napisać jakie ten mechanik ma ceny: wymiana oleju, demontaż skrzyni, wymiana wachacza?
jak kupisz olej i filtr w tym sklepei obok to chyba masz gratis wymiane - tak było ale czy jest to nie wiem, co do skrzyni nie wiem..., za wymiane 2 dolnych wahaczy placiłem 160zł,
Chłopaki szczerze polecam Majstra Włodka facet w dni robocze jest dostępny w serwisie Hondy do godz. 16, a sam prowadzi swój warsztat w Śmiglu dodam że zajmuje się sprowadzaniem bitych Alf, i za każdym razem rozbiera je do gołej blachy zna Alfy od podszefki, no i jest znakomitym specjalistą
No to chociaż jakaś ulica. Tak się składa, że mój dziadek jest ze Śmigla i bywam tam często (dzisiaj akurat wymienialiśmy sobie poduchę pod skrzynią), także jakbyś mnie nakierował to może dziadek coś więcej byłby wstanie mi pomóc.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.