Mechanik, kraków

Auto
159; 2,4 JTDM; TI
Dzień dobry. Niedawno przeprowadziłem się do Krakowa i szukam jakiegoś dobrego mechanika, który ogarnie 159 w wersji 2,4jtdm. U mnie kilku miało z tym problem, przez co np. nie potrafili poprawnie założyć paska rozrządu. Polecicie kogoś? Najlepiej w okolicach Bieżanowa.
Z góry bardzo dziękuję

A jakiś adres? Nazwa firmy? Cokolwiek poza imieniem? :D Byłoby fajnie sprawdzić w internecie przed zadzwonieniem

Ja szukałem i znalazłem gości na Dekerta w AutoGum. Robiłem u nich rozrząd i inne wałeczki. Polecili mi też przy rozrządzie wymianę parę innych rzeczy z czego oczywiście zdawałem sobie sprawę i jestem na prawdę zadowolony. Wymieniając koło pasowe, nie założyli tego co im przyszło jako pierwsze (które nowe miało luzy) a dopiero drugie z którym wszystko było ok. Wszystko do wglądu, pokazują bez problemu wymienione części, fajna obsługa i powiem szczerze że ceną też mnie zachęcili. A szukałem na prawdę dłuższą chwilę czegoś w Krakowie.

- - - Updated - - -

Ja szukałem i znalazłem gości na Dekerta w AutoGum. Robiłem u nich rozrząd i inne wałeczki. Polecili mi też przy rozrządzie wymianę parę innych rzeczy z czego oczywiście zdawałem sobie sprawę i jestem na prawdę zadowolony. Wymieniając koło pasowe, nie założyli tego co im przyszło jako pierwsze (które nowe miało luzy) a dopiero drugie z którym wszystko było ok. Wszystko do wglądu, pokazują bez problemu wymienione części, fajna obsługa i powiem szczerze że ceną też mnie zachęcili. A szukałem na prawdę dłuższą chwilę czegoś w Krakowie.

A jak z cenami? Biorą więcej od innych czy może w normie?

Amortyzatory
Powrót