[Giulietta] marcin_ldz Julka Qv

marcin_ldz

Nowy
Auto
Giulietta 1.75 Tbi QV
Witajcie :) Po dość długim okresie od sprzedaży ostatniej Alfy postanowiłem wrócić do marki :D Chciałem przedstawić swój nowy zakup, Julka QV :D Jak na razie pełne zadowolenie z zakupu i frajda z jazdy.
Julka salonowa, jak na polski rynek bogato wyposażona, brak tylko navi bo pełnej opcji chyba:)Wrzucam kilka fotek na szybko, więcej w wolnej chwili :)

IMAG0826.jpg
IMAG0827.jpg
IMAG0828.jpg

Ta deska ma taki bordowy odcień?Fajnie to wygląda ;)

Gratulacje z zakupu ! Ciekawe, choć nie klasyczne felgi. Poczekamy na więcej fotek :)
Wiele frajdy z jazdy !

Nie dziekuje:D jeżeli chodzi o felgi to chyba standardowy wzór dla tej wersji.

Giulietta QV zawsze spoko, jeszcze w bieli. Gratulacje i szerokiej :)

Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka

Ładna Giulietta. Zazdroszczę wrażeń z jazdy QV. :)
Zapraszam na spot Alfisti Łódź w najbliższą niedzielę o 16 przy hali sportowej na przeciwko Sukcesji!

Ładna Giulietta. Zazdroszczę wrażeń z jazdy QV. :)
Zapraszam na spot Alfisti Łódź w najbliższą niedzielę o 16 przy hali sportowej na przeciwko Sukcesji!

dzięki wielkie za zaproszenie, jeżeli plany na weekend się nie zmienią zagoszczą na pewno :D

Sytuacja identyczna jak u mnie. Po kilku latach powrót do marki i to do QV :). Ja wcześniej miałem 145. Niech służy, pozdrawiam!

Sytuacja identyczna jak u mnie. Po kilku latach powrót do marki i to do QV :). Ja wcześniej miałem 145. Niech służy, pozdrawiam!

Miałem inne auta po ostatniej 159 ale jednak wszystko to nie było to, brakowało tego czegoś :) kiedy zobaczyłem QV i się nią przyjechałem to wiedziałem, że to jest to...serce wygrało:D dzięki wielkie i również bezawaryjnosci i radości z posiadania życzę:D

Nauczony pzykładem po posiadaniu 2.0 JTDm, profilaktycznie zakupiony i wymieniany na dniach uszczenlniacz smoka :) budowa podobna tak wiec może i warto wymienić... Teraz czekam jeszcze na ,,poliftową" rurkę zasilania turbiny i śrubke z sitkiem i działamy :)
IMAG0849.jpg

Nauczony pzykładem po posiadaniu 2.0 JTDm, profilaktycznie zakupiony i wymieniany na dniach uszczenlniacz smoka :) budowa podobna tak wiec może i warto wymienić... Teraz czekam jeszcze na ,,poliftową" rurkę zasilania turbiny i śrubke z sitkiem i działamy :)
Pokaż załącznik 246610

Amortyzatory
Powrót