• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

manual do 75

Auto
niestety inny
Witam,
mam drobny problem ze swoją Alfą, zaczęła szaleć elektryka (Alfa Control) i w związku z tym mam pytanie: czy ktoś zna jakieś namiary na schematy elektryczne AR 75 2,4 TD (j. polski, angielski)?
Z góry wielkie dzięki!

Manual znajduje się na FTP Ikara, zapraszam na tamtejszą listę dyskusyjną :wink:

oto link: ftp://cuoresportivo.pl

aby móc mieć dostęp do katalogu z Manualami trzeba się zalogować poprzez kliknięcie w polecenie: plik=>Zaloguj jako

Dzięki Piotrze, mam nadzieję, że poradzę sobie ;)
A jeśli nie to będę mógł powiedzieć coś o warsztatach w Chelmie

a gdzie tego szukac w ktorym folderze?

o kurcze ktoś chyba zrobił czystki na tym serwerze i zostały tylko manuale do 145 i 90 :evil:

ale całe szczęście, że zdążyłem skopiować sobie manuala do GTV, 33 i 75 :wink:
jakby coś to mogę nagrać na płytkę i przesłać pocztą

Pozdrawiam :wink:

piotr a nie masz czegos do 155?

piotriix napisał:
piotr a nie masz czegos do 155?

niestety nie, wiem, że manual do 155 był gdzieś dostępny w internecie na jakiejś stronie(nie było go chyba rówineż na FTP Ikara). Trzebaby poszukać na google.pl

juz zasysam .dzieki pawel

Alfa 75

Witam jakiś czas temu znalazłem super stronke o Alfa Romeo 75 i była na niej wgrana cała serwisówka do tego modelu razem ze schematami itp adres tej strony to www.alfa75.com

[ Dodano: 2006-03-20, 20:49 ]
sorki za pomyłke ale ten adres to www.alfa75.info

paweł napisał:
Witam,
mam drobny problem ze swoją Alfą, zaczęła szaleć elektryka (Alfa Control) i w związku z tym mam pytanie: czy ktoś zna jakieś namiary na schematy elektryczne AR 75 2,4 TD (j. polski, angielski)?
Z góry wielkie dzięki!

Jakby byly jeszcze potrzebne to ja mam chyba wiekszosc workshop manuali z '87r po angielsku(grupy 00, 01, 04, 05, 07, 12, 13, 15, 17, 21, 22, 23, 25, 43, 49, 55, 56, 66, 75, 80), wlacznie z uzupelnieniem do TwinSparka(grupy 0,1,4,5,7), uzupelnienie do ukladu ABS oraz zestaw schematow elektrycznych. W razie czego sluze pomoca, a jakby ktos mial cos, czego mi brakuje to niech napisze na forum, pls :)

Załączniki

• PICT0090.JPG
    PICT0090.JPG
    58.8 KB · Wyświetleń: 48
Amortyzatory
Powrót