• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Mały spot Żory/Rybnik/Pszczyna i okolice?

• Autor wątku Autor wątku Speedy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no to wszystkich serdecznie ZAPRASZAMY !!!!

- - - Updated - - -

dwa razy mi nie powtarzaj:)
jak nie pójdę do roboty to jestem u was:)
tylko odnajdę leclerca:p

Samo centrum... ;)

- - - Updated - - -

co będzie na spocie ?
tzn czy tylko spotykacie się na parkingu ? czy może gdzieś idziecie (jakaś knajpa ? kręgle czy coś ?)

pozdrawiam,
Adam

Narazie się spotykamy, aby grupę zebrać. Jak nas będzie wiecej wtedy i będą postępy... ;)

- - - Updated - - -

Jak mi robota nie wyskoczy to przejade się do SRC.
A ty Majster wreszcie mógłbyś wpaść... ;)

z jastrzębia do raciboza jest dupiata droga przez wodzisław same dziury ale myśle ze będziemy mogli umówić sie latem

Cholerka, szkoda że tu częściej nie zaglądam... W domu siedzę i się nudzę w czasie kiedy eventy sie dzieją.... :P Już wypadałoby sie gdzieś zjawić, z ramkami jeżdże a żadnego Alfaholika nie poznałem. Może coś po świętach?

jakos jeszcze cie nie mijałem niykaj na Rybniku

jakos jeszcze cie nie mijałem niykaj na Rybniku

Ja mieszkam akurat na obrzeżu Rybnika, do centrum jeżdżę rzadko i na krótko, bardziej może mnie widać na Radlinie (na wszelakich miejscach parkingowych przy kopalni Marcel, bo tam pracuję), albo na trasie do Bielska-Białej i spowrotem, bo tam moja druga połówka studiuje ;)

miśki a wy co poumieraliście czy ki h*j , może jakaś kawka w MaCku w piątek o 19 ???

a ktoś jeszcze chętny oprócz kolegi Rysia który chyba nas ma za pedałów :p

Amortyzatory
Powrót