Mały spot w Kielcach??

• Autor wątku Autor wątku KINEUSZ
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KINEUSZ

Guest
jest ktos wogole ze Swietokrzyskiego?? moglibysmy sie zebrac pewnego pieknego dnia... dajcie znac...

...do Kielc mam kawałek, jednak często tam bywam:) ...jeśli będzie jakiś spot bardzo chętnie się zjawię - ot, taka delegacja z Małopolski:)

witam! ja w niedziele mogę sie zjawić, najlepiej po 14 bo do 12h to śpię :D

kolezanki i koledzy!proponuje spotkac sie w ten weekend - najlepiej niedziela - celem omowienia wyjazdu na spot do Czestochowy albo jak zaproponowal kolega fr33 przyjazdu alfaholikow do Kielc. pozdrawiam Bladx moze w koncu ktos mnie pozdrowi na drodze :mrgreen:

mnie również Kraków pasuje, widziałem listę kto będzie, zapowiada sie nieźle, same gwiazdy :mrgreen: ja na 95% pojadę do Karkowa 11 maja.
POZDRAWIAM !!

piotrekzaz napisał:
mnie również Kraków pasuje, widziałem listę kto będzie, zapowiada sie nieźle,
i na pewno będzie nieźle

dopiszcie się do listy "Kraków " żeby było wiadomo kto ma być :mrgreen:

hmm no to trzeba sie zastanowic co do niedzieli...czy jedziemy do krk czy spotykamy sie w CK... ja bym pojechal do KRK ale sobote ide na urodziny... wiec trzeba bedzie sobie alkomat zakupic...

Kraków jest 11.04

Częstochowa jest 25.04

możecie przyjechac i tu i tu :D 8) ... jak bym nie miał wyjazdu to napewno też bym do Krakowa pojechał ale nie dam rady :( nastepnym razem napewno sie pojawie tam :)

ja na 99% wybijam do krk bo wiem ze bedzie ladna pogoda :) he he a dawno tam nie bylem...

miałem wpaść do Kielc w ten weekend alfą, ale zrezygnowałem, wszak zazwyczaj parkuję ja na noc pod akademikami lub pod tesco, a z racji juwenaliów może nie byc to rozsądnym pomysłem wiec przyjade pewnie starą poczciwą rozlatującą się nexią, ale jesli będzie jakies spotkanie chetnie wpadnę.

z powodów braku czasu niektórych chętnych zmieniamy date spotu w CZĘSTOCHOWIE na:

[center:d0a5579b2e]25 maja - NIEDZIELA - 12:00 - CZĘSTOCHOWA parkimg M1[/center:d0a5579b2e]

zapraszamy całe świętokrzyskie :)

klik

Amortyzatory
Powrót