• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

magnetyzery?

• Autor wątku Autor wątku BADalf145
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

BADalf145

Guest
magnetyzery neodymowe? witam zakupiłem te urzadzonka i nie wiem dokładnie gdzie je zamontowac ? sa na przewody paliwa i powietrza ale nie bardzo sie orientuje w ktorym dokładnie miejscu je zamontować! może ktoś zrobi zdjęcie silnika i da małe wskazówki bo mam wiuelką rozkminę z góey dzięki aha moj silnik to boxer 1.6 :D

Magnetyzery to najdroższe magnesy na rynku, krótko mówiąc nabijanie ludzi w butlkę, jeszcze nie czytałem testu jakiejś konkretnej firmy, czy gazety, która by potwierdziła, to co piszą producenci, a wręcz przeciwnie- według fachowców, magnetyzery to tak jak pisałem nabijanie ludzi w butelkę i polowanie na naiwnych, którzy nabiorą się na opisy reklamowe i teksty typu"przetestowane przez amerykański instytut techniki i motoryzacji...", która to instytucja w rzeczywistości istnieje tylko w folderze reklamowym producenta magnetyzerów :|

Odziedziczylem takie cacko jako spadek po poprzednim wlascicielu i nie widze nic nadzwyczajnego.
Na przewod paliwowy zakladasz przed listwa wtryskow za ta alu rurka doprowadzajaca (przy podszybiu).
Na powietrze - nie wiem.
Ale tak jak mowie - raczej to jest pic na wode. :)

strata kasy... za te pieniądze trzeba było kupić paliwo i cieszyć się z jazdy :)

Fr33 to chyba takich z 10 pozakładam i chwali mi sie na gadu ze 10 razy mniej mu pali ;D a wrecz oddaje mu paliwo ;0

lukasz33155 napisał:
Fr33 to chyba takich z 10 pozakładam i chwali mi sie na gadu ze 10 razy mniej mu pali ;D a wrecz oddaje mu paliwo ;0

hehe łukaszku .. dopiero byś miał klopocik jak byś 10 założył i by Ci paliwo produkowało .. zaraz mafia by się przyczepiła :DDD

Teez mialem w starym samochodzie i wywalilem je,nawet roznicy nie poczulem.Z tymi magnetyzerami jest tak jak z tym chip tuningiem na alegro po 50zl

a sorry kolego ten cip działa tylko mozna go zrobic za 0.20 zł :)

Amortyzatory
Powrót