[Giulietta] magda_p_dg Giulietta 1.4 170kW

magda_p_dg

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta
Cześć, jestem Magda i jestem tutaj ponieważ od tygodnia jestem posiadaczką Alfy Romeo Giulietta wcudownym kolorze Nero Etna.
Jeśli chodzi o szczegóły to:
Giulietta 1,4 TB 16v 170 KM Distinctive
Rok 09.2011
Kolor czarny-Nero Etna
Przebieg 132000
Benzyna

Autko jest na 17 ' felgach, ma spojlery boczne i tylny, przyciemniane szyby. No i ten kolor cudnie mieniący się w słońcu.

Jestem po prostu zakochana w mojej niuni. Mam nadzieję że będzie się dobrze sprawowała przez wiele wiele lat.

Hej. Powiedziało się A trzeba powiedzieć i B...zdjęcia poprosimy:) dg w nicku to skrót od Dąbrowy Górniczej? Jeśli tak to koniecznie musisz się pojawić na spocie w Katowicach! Zapraszamy!

Oj właśnie mam problem z tymi zdjęciami.... Taki problem blondynki ?????? nie wiem jak je wstawić. A specjalnie zrobiłam fotki mojej niuni.....
Pochodzę z Dąbrowy a teraz mieszkam w Będzinie. A gdzie i kiedy ta imprezka w Kato?

Ostatnia edycja:
już widać po miniaturce, że ładna. A odnośnie zdjęć to możesz wrzucić na photobucket.com

Co tydzień w piątek albo w Katowicach na tzw Patelni przy 3 stawach lub na parkingu Europa Centralna w Gliwicach (zajrzyj na fb Alfa Romeo Górny Śląsk). W zeszły piątek byliśmy w Gliwicach, więc teraz kolej na Kato, ale z racji świąt/długiego weekendu może to spotkanie nie dojść do skutku.

Teraz jestem w pracy, ale jutro postaram się ogarnąć temat i wrzucę parę zdjęć. Dzięki za wskazówkę.

Witam w klubie, też mam Julke w tym kolorze z pakietem sport tylko 2012r :P. Zapraszam do mnie do tematu i na fanpage na fb : AR Giulietta by EriS
ps.
Czekam na fotki :P

No to czekamy na fotki :)

O fotki poprosili już poprzednicy. Od siebie dodam, że kW to nie to samo co KM;) 170KM to ok 125kW.

Właśnie wyczytałam że aby dodać posta że zdjęciem muszę mieć min 10 postów....
Eris chętnie obejrzę zdjęcia siostry bliźniaczki mojej Giuliettki ������
Lookash wiesz ze ja blondynka jestem..... Więc sam rozumiesz ������������������

- - - Updated - - -

Screenshot_20190501-191507.jpgIMG_20190501_132606322.jpg

- - - Updated - - -

IMG_20190501_132320120.jpg

- - - Updated - - -

Coś tam się udało. Nie wiem tylko czemu bokiem ehhhhh chyba wieksza ze mnie blondynka niż myślałam, boshe ale wstyd hihihi
No nic po pracy będą dalsze próby wstawienia zdjęć....

Ona ma jasne wnętrze reflektorów czy mi się wydaje?

Witaj w klubie SBE ****A :)

Załączniki

• IMG_20190501_132606322.jpg
    IMG_20190501_132606322.jpg
    70.1 KB · Wyświetleń: 0
Amortyzatory
Powrót