• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

ma ktoś bagażnik na dach do 156 ??

bocian

klekot ™ gorol
Auto
156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi
pany i panie ratujcie

potrzebuję pożyczyć na 2 tygodnie od 03.09 bagażnik na dach ( dokładnie same te belki pod " trumnę " ) do 156 sedan - chyba że ktoś ma cały kpl to też równie chętnie bym pożyczył - jakoś się myślę dogadamy

ewentualnie kto ma aktualny kontakt do kolegi Wind'a ? bo miał pożyczyć ale jakoś go złapać nie mogę

patryk masz same belki czy cały kpl ?
a potrzebuję od 03.09 więc poniedziałek to luzz

odezwę się na dniach jak by co
zostaw na PW jakiś kom.

prośba o "trumnę" nadal aktualna :-)

patryk - trzymam cię w rezerwie jak by co

ale podbijam z pytaniem do osób z mojej bliższej okolicy
belki ? trumna ?
help :-)

Bocian jakiś urlopik się szykuje?;)
A tak z ciekawości, żeby zainstalowac takie belki i bagażnik to przypadkiem nie trzeba miec relingów ?

Nie trzeba mieć relingów, żeby zainstalować belki. Są dwa rodzaje belek. Jedne do relingów a drugie montowane w miejscu śrubki znajdującej się pod uszczelką dachową.

prodigy - się szykuje Italia za chwilę
belfer - dokładnie

a już myślałem , że ktoś ma kpl jak zobaczyłem nowe wpisy w temacie a tu zonk :-(

a już myślałem , że ktoś ma kpl

Nie ma nawet w sklepach typu norauto czy feuvert.Dzis żech patrzol i chciolech nawet kupic,ale kapa.Nie ma.Cena kajs ze 3 stówki.Trumna od 500.Jakos se poradzymy.Zamiast 1 dupnej torby,2 mniejsze,albo 3 jeszcze mniejsze.Powinno wlyjź.

albo kobitów nie bierymy i jadymy sami :D

TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Bociuś ino uważej ,bo Cie kajś a Alpach wyciepna :nono:

prodigy - się szykuje Italia za chwilę
belfer - dokładnie

a już myślałem , że ktoś ma kpl jak zobaczyłem nowe wpisy w temacie a tu zonk :-(

Ja mam komplet oryginalny ale odległość też symboliczna...

ale dziękuję za chęci belfer

katka - ty jak ty ale jak Monika przeczyta to byda mioł :eek:

wiecie co? weźcie sie i przywiazcie ze zadku kara, tam idzie kupa manyli wciepnuńć...

pozdrawiom i szcześliwyj raizy...

Mam do 147 ale nie wiem czy spasuje, mocowane na takie łapki montowane nad uszczelka drzwi chyba , jakby coś mogę pożyczyć:)

Nieaktualne.Bagażnik momy. :beer: dla patryk_wey

i za kawa tyż :cheers:

nie była za ostro
nastympno tyż może być taka - przyjadymy na pewno

Amortyzatory
Powrót