• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Łożysko koła tył.

AndrzejGP23

Użytkownik
Auto
AR 156 1.8 TS FL SW
Witam. Powie mi ktoś czym różni się łożysko skf vkba 3691 od łożyska vkba 3503 i które jest zamontowane w mojej 156 SW z początku roku 2004? Znajomy sprawdzał mi w Eper i wyszło to pierwsze, zapytałem się w większym sklepie internetowym i wyszło to drugie. Teraz mam dylemat które kupić. Podaje nr Vin jak by ktoś mógł sprawdzić to będę wdzięczny. ZAR93200001359699

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka

Różni się przede wszystkim średnicą wewnętrzną łożyska (fi 30mm lub 35mm). Kup to, które podaje Eper z Twojego nr nadwozia.

Jak Ci się chce i masz jak to rozbierz koło tarczę i odkręć nakrętkę na wale i zmierz będziesz wiedział choć trochę z tym zabawy.

Jak Ci się chce i masz jak to rozbierz koło tarczę i odkręć nakrętkę na wale i zmierz będziesz wiedział choć trochę z tym zabawy.
Jak to rozbiore tak jak piszesz to juz wlasciwie cala robota bedzie zrobiona i szkoda skrecac ze starym lozyskiem.
Wole wiedziec wczesniej bo chce zamowic lozysko taniej. Roznica w cenie między sklepem stacjonarnym a online jest spora.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Łożysko wymienione. Stare było mocno zużyte. Pewnie jeszcze oryginał. Nie obeszło się bez użycia boscha przy demontażu.
Eper jednak prawdę powie. Kupione, wedlug niego lozysko pasowało.

U mnie luzu nie bylo.

Tak. Jak z przodu to i wibracje możesz czuć.

Amortyzatory
Powrót