Weronika
Nowy
Bardziej zrównoważony i spokojniejszy...:laugh:
Spokojniejszy powiadasz...no way
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Bardziej zrównoważony i spokojniejszy...:laugh:
A propos omijania systemu, jak tam Twój check na desce?nie ma jak omijanie systemu
a czytał jak pisałem?? Do Szarowa masz A4 i na zjeździe korek do Łapczycy.Tak w ogóle to przypadkiem A4 nie jest już troche przeciągnięta za Krakowem w strone Rzeszowa? jak patrze na stare zdjęcia z google.earth itp to powinno już być to zrobione, jak tak to jaki kawał się jeszcze "zapindala" ?
a czytał jak pisałem?? Do Szarowa masz A4 i na zjeździe korek do Łapczycy.
było jechać w piątek o 15I nie sprawdziło się Twoje godziny jazdy, hehehe
miałem mu to napisać ale poszedłem optymistycznieta w tarnowie on by z łapczycy nie wyjechał
jak to jak w Mysłowicach miał czas zimowy a w Rzeszowie letnija z krakowa ciupałem 2:50 wiec nie wiem jak ty to zrobiłes
wpadniesz do mnie. Czy masz mnie w dupie?BTW zbieram sie do domu. Dość tej pracy
wpadniesz do mnie. Czy masz mnie w dupie?
no on mnie ma w dupie... kiedyś miał czas dla kolegi, wyszedł na wódkę, na kebab o 1 w nocy itd. a teraz?? Teraz ma mnie w dupie, zresztą nie tylko on...ja juz nie moge ze smiechu
Mam ptasie mleczko i wódkę.
tego nie wie nikt... ja nie mam słabościhehe, już wiem jakie masz słabości mrutyna:]
i blondynkitego nie wie nikt... ja nie mam słabości a już na pewno nią nie jest wódka