K
KamilloV8
Guest
..a co nie przyjechał?i czujesz się rozczarowany?
![]()
Ja tam nie tak bardzo, bo miał wpaść po adres do Ciebie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
..a co nie przyjechał?i czujesz się rozczarowany?
![]()
nie bronięmrutyna co tak go bronisz? Może chcesz nam jeszcze powiedzieć że pozwolił Ci siedzieć na miejscu pasażera w tym porsche
a co dokładnie? Jak lecisz A4 od Katowic to masz do Szarowa masz autostradę, którą omijasz Kraków, od Szarowa do Łapczycy korek jak ch*j, dalej nico luźniej do Brzeska i dalej na Tarnów również. Obwodnica Tarnowa to nowa dwupasmówka. Później znowu jednopasmówka zmieniająca się w okolicach Dębicy w dwupasmową. Za Dębicą znowu masz jednopasmówkę i przed samym Rzeszowem znowu dwupasmówka.Ktoś orientuje się jak wygląda droga Katowice - Rzeszów (dwie strony?) albo chociaż skrawek.
aaa i uważaj na te kolczatki choć gorzej może być jak Ci asfalt zwinąpodobno jak 147 przekracza znak to z asfaltu wysuwają się kolczatki
uważaj na kamerunów z videorejestratoremgorzej jak będą stali z suszarą
chętnie ale on mnie nie weźmie.Marcin!! a może byś z Mariuszem pojechał co??
Twoje wyjazdy do Rzeszowa w celach turystyczno - rekreacyjnych są zabronionechętnie ale on mnie nie weźmie.
no tak raz mi kazali wypier** to posłuchałemTwoje wyjazdy do Rzeszowa w celach turystyczno - rekreacyjnych są zabronione
jeden i drugi niech teraz czytamrutyś ma zakaz jeżdżenia do rzeszowa w innych celach niż wyznaczonych przez jednostki wyższe
![]()
myślisz że za dużo cukru??oj tylko sie nie rozpłyń
załóż z tym profil na FBHehe, podoba mnie się to! "mrutuś"