• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

lokalny Hyde Park

Ha, jak szaleć to szaleć. Jak będzie dość osób na ściepę na paliwo to chętnie się przejadę:) Nigdy nie byłem na targach

Hyde-Park Ja ? :D

To chce napisać że gonie w postach bociana! :D jeszcze tylko około 2200 postów! :D

farba jo chyba mom jeszcze - sprawdza późni

a Lizany godoł mi wczoraj że ino zderzak chce teroz zdjąć

to jak w końcu ? co robita ?

farba jo chyba mom jeszcze - sprawdza późni

a Lizany godoł mi wczoraj że ino zderzak chce teroz zdjąć

to jak w końcu ? co robita ?

hehehe też tak myślałem :D
no ale jak lampy idzie zrobić przy okazji to czemu nie :D

To kupić silikon czarny NEUTRALNY a spray bociek jak coś mo to by było git :D

a ja się chciałem wyżalić... dołączyłem do grona bezrobotnych a do tego alfa wymaga paru napraw 'na już' :(

e tam Bociek! ja nielubie z prosiakami jezdzić . wole dvd i klime i toast za kazdym razem jak mijamy fotoradar i kierowniczke. Ale sa tacy co lubią w kabrio i ze swiniakami co? :)

Mrutyś a Tyś mi obiecał zdjecia ze slubu Slavika i Marzenki- i co?...

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

a do scudo 9 i nie wiem jak bedzie z paliwem to fakt:(

Wojciechu ja teraz na dobranoc córce czytam lekture ze stulecia od Ciebie... pozdro

Nie ma cie jakis info na temat rozbieranej srebnej 156'ki SW? Walnalem dzisiaj drzwiami i kawalkiem nadkola w beton i nie ciekawie to wyglada :/
W oklicach Krakowa ofc.

Piękne spojrzenia kierowców dziś jak swoją Alfą ciągnąłem Passata na lince za sobą :D

czy

yamaszka virago 535 ma ktoś z regionu,jak ten motorek jeżdzi ,prosze o opinie mam zamiar kupić niedużego choperka bo większy sie do blaszaka z bellą niezmieści

Koledzy, nie chce zakladac nowego tematu - ale czy ktos moze polecic gdzie w Zabrzu/Chorzowie/Bytomiu/Gliwicach/Katowicach mozna wymienic rozrzad i pompe wody w AR?
Chce odwiedzic jakis zaufany warsztat, wiedzac ze bedzie ok, niz eksperymentowac :)
Pozdrawiam!

Koledzy, nie chce zakladac nowego tematu - ale czy ktos moze polecic gdzie w Zabrzu/Chorzowie/Bytomiu/Gliwicach/Katowicach mozna wymienic rozrzad i pompe wody w AR?
Chce odwiedzic jakis zaufany warsztat, wiedzac ze bedzie ok, niz eksperymentowac :)
Pozdrawiam!

ITALAUTO Katowice, Rozdzieńskiego 188

Amortyzatory
Powrót