Jagiel
Мoδεrдтor
- Auto
- Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa
a mi coś zgrzyta skrzypi... :/
Starość nie radość.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
a mi coś zgrzyta skrzypi... :/
Jak przekroczysz 56 na 50 to też jesteś pirat[/COLOR]dla mnie każdy kto przekracza prędkość to juz pirat drogowy ( sam nim jestem ) wiec bez znaczenia czy jedziesz 110 czy 90 - efekt bedzie ten sam. Po prostu albo jezdzisz z przepisami albo je łamiesz. Dlatego zal mi jak ktoś wymyśla na ludzi co łamią przepisy a sam to robi....
No to łamiesz prawo, ale nie jesteś od razu piratem drogowym przekraczając prędkość o 6km/hno a nie ? pewnie że tak !! Czy ukradniesz 5 zł pani z zieleniaka czy dużą bańke złamałeś prawo, prawda ?
Dla kogoś 5 zł to 2 dni prcy ktos inny nie schyli sie po jak bedzie leżeć na ulicy. FAkt jest faktem i nie ma że ktoś bardziej łamie prawo a ktoś mniej.
bele obok trafiłszlag mnie trafi krew nagła zaleje...
Pirat nie przekraczo,pirat mo;1 oko zatkane czorna szmata,pirat mo fana z trupia czacha na antenie,pirat morduje,rabuje,gwałci i pali,a ze drogowy,to robi to na drodzeJak przekroczysz 56 na 50 to też jesteś pirat ?
No to łamiesz prawo
jesteś piratem i koniecNo to łamiesz prawo, ale nie jesteś od razu piratem drogowym przekraczając prędkość o 6km/h
Bla bla bla. Czytasz nie rozumiesz. MAX +20 a nie ZAWSZE +20. Jak jadę wiochą na której wiem gdzie są boczne uliczki i wiem że przez chwilę ich nie ma, widzę że ludzie nie idą to sobie pozwolę. Jak jadę obwodnicą między dwoma barierami energochłonnymi na odcinku bez skrzyżowań to sobie pozwolę. A nawet na zlotach jak myślisz, czemu dojeżdżam ostatni? Nie chcę nikomu narzucać albo truć jak rodzic, każdy jedzie jak chce, ja jadę swoim tempem i nie wstyd mi że zostaję.żuwik jeździ 70 po mieście bo myśli że jak kogoś potrąci z taką prędkościa to go nie zabije :hahaha:
Adams ja wiem dlatego jeśli kobieta jest w trakcie okresu, przed lub po, może zachowywać sie jak tylko zechce, bez wzgledu na logike lub normy społeczne.bele obok trafił
baby tak majom,że roz na miesiac zalewo![]()
W trakcie, 15 dni przed lub 15 dni po...Adams ja wiem dlatego jeśli kobieta jest w trakcie okresu, przed lub po, może zachowywać sie jak tylko zechce, bez wzgledu na logike lub normy społeczne.![]()
dokładnieżuwik;460313 napisał:W trakcie, 15 dni przed lub 15 dni po...
jeśli kobieta jest w trakcie okresu
Ona nic już nie odpisze bo jej kości skrzypią i zgrzytają. ;/[/COLOR]aniucha czyto lokalny hyde park.zaroz coś napisze![]()
jaka nie dogrzana??a w dodatku nie dogrzana