• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Marne ale to przez aparat takie wielkie. Zmieniłem mojego wysłużonego D70 na trochę słabszego D5000 ale tym razem szarpnąłem się na obiektyw konkretniejszy. Twoja belfer alfa akurat wyszła w miarę. :)

Całkiem ładnie to wyszło. Szkoda, że nie staliśmy wszyscy po stronie stadionu, wtedy by były fajne ujęcia przy tym słońcu. Musisz wydłużyć czas naświetlania, bo mojego Kuby nie zdążyło złapać w permanentnym biegu:)

dzięki również za spota:) zdjęcia już się zasysają, cichy myślałem że polecisz ze mną na królowej a tu lipa:)

Całkiem ładnie to wyszło. Szkoda, że nie staliśmy wszyscy po stronie stadionu, wtedy by były fajne ujęcia przy tym słońcu. Musisz wydłużyć czas naświetlania, bo mojego Kuby nie zdążyło złapać w permanentnym biegu:)
No dostałeś aparat na manualu więc mogłeś kręcić jak ci pasuje. Ja zapomniałem Ci przełączyć na jakiś tam półautomat. :)
Następnym razem będę ustawiał ludzi. :) Obiecuję. ;)

No dostałeś aparat na manualu więc mogłeś kręcić jak ci pasuje. Ja zapomniałem Ci przełączyć na jakiś tam półautomat. :)

Chodzi mi o to, że go nie widać nigdzie bo był wiecznie w przodzie poza ekipą:)

Ostatnia edycja:
To w takim razie nie ja bo jechałem z dzieckiem więc bez szaleństw było

Hmm w każdym razie to była 156 po lifcie. Niewiem która była bo za dużo %% było, ale było już ciemnawo chociaż też na 100% niewiem bo jedna pół litrówka była czeska i może to po niej wydawało się że już ciemno ;)

to skoro było dużo % to może wogóle to nie była AR a może łada samara:))

Witam kolegów i koleżanki z NS czy jutro to jest 07.10 nie macie jakiegoś spota bo akurat będę w moim rodzinnym mieście ?

Witamy kolezanke:-) Niestety na jutro nie przewidzielismy żadnych atrakcji.W tamtym tygodniu bawilismy się w miasteczku galicyjskim :-)

No to słabo, bo też akurat zjechałem w rodzinne strony ;) może innym razem trafie na spota w NS

Amortyzatory
Powrót