• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Lista N. Sącz

Wybredny się na starość zrobiłem... Ale będę szukał.

Moja siostra mieszka we Włoszech i pochodzi z Nowego Sącza - również mojego rodzinnego miasta i punktem odniesienia w sensie tożsamości:).

Co do wybredności - osobiście, z upływem czasu ewoluuję ku coraz większej prostocie.
W kwestii współczesnych aut wziąłbym tylko bezpieczeństwo, całą resztę wolę z przeszłości:).

:)

JA do NS mam kawałek (bliżej mi do krk ) ale w NS prawo jazdy zdawałem (zdałem) więć chętnie odwiedzę Sącz po latach :D kiedy(tylko weekendy mogę być) i gdzie ?

Alfy nie ma ale wzielo mnie na wspominki zwiazane z tym bogatym i sentymentalnym tematem ehh czas zapieprza człowiek coraz starszy a ten watek to troche jak spory kawałek życia dzięki zlotom i poznanym ludziom hmm trzeba kupic znowu Alfe... pozdro jak ktos do tego watku jeszcze zaglada:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro. Mnie tez na wspomnienia wzięło. Alfy dawno nie ma ale chyba przez to że samochód ciągle wymagał napraw to tak się z nim zżyłem, że do dzisiaj sentyment mam do swojej 156. :) Co u was chłopaki?

Michał żyje! :) Gadałem z Pawłem ostatnio że nawet pomimo braku alf można by się gdzieś spotkać i powspominać stare czasy.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Alfistom i sympatykom. :)

- - - Updated - - -

Rafale. Założyłeś ten temat w 2008 roku! We wrześniu stuknie 10 lat wątku. :) Można by ten rok nazwać jubileuszowym. :)

Witam, ma ktoś z Sącza motylek do 159? Może być nawet podniszczony

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Witam.
Poratował by ktoś komputerem? Chciałbym skasować błędy poduszki bo mnie kontrolka gryzie w oczy :D
Oczywiście podjadę gdzie trzeba.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc

W Bochni, Brzesku lub na spotach w Krakowie mogę ci podpiąć kompa ale nie w Nowym Sączu bo chłopaki nie robią spotów to się tam nie wybieram ;)

Witam.
Poratował by ktoś komputerem? Chciałbym skasować błędy poduszki bo mnie kontrolka gryzie w oczy :D
Oczywiście podjadę gdzie trzeba.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc

Jeśli błąd poduszki Ci wraca to samo kasowanie może nie pomóc. Sprawdź najpierw wtyczkę pod siedzeniem. Gdyby on był jednorazowy, zniknął by po kilku odpaleniach auta i pozostał w pamięci komputera. Tobie widocznie się powtarza i samo kasowanie pomoże do ponownego braku obwodu albo zbyt słabego sygnału. Może też być inna przyczyna ale najpierw rozepnij i zepnij kostki pod siedzeniami. [MENTION=12995]moonraker3[/MENTION] ma chyba kabel i laptopa z MES/FES.

Świeci się czerwona kontrolka poduchy. Wtyczki wszystkie sprawdziłem, wyczyściłem i błąd dalej świeci.

Amortyzatory
Powrót