Lista N. Sącz

E tam matura. Studia to był harcore! :) Zwłaszcza początki. Na 4 i 5 roku to już człowiek spoważniał i nie pił tyle. ;)

no dokładnie, dla mnie studia to były najdłuższe wakacje w życiu:)aż się łezka w oku kręci...

U mnie ulica tak rozj...na że niema sensu auta myć... Po przejechaniu stu metrów znów po dach w błocie... Najgorsze że niema widoku na to by zaczeli naprawiać drogę...

Paweł, dzisiaj na nogach ? ? ;p hehe ladna pogoda to spacerek kolo LIDLA ?

to Ty byłeś;)? właśnie sie zastanawiałem ale nie byłem pewien:) przymusowy spacer, auto było na Siemiradzkiego na myjni i czekałem aż skończą:)

U mnie ulica tak rozj...na że niema sensu auta myć... Po przejechaniu stu metrów znów po dach w błocie...

??obsuwisko było jakieś? czy firma remontująca leci w ch..?

to Ty byłeś? właśnie sie zastanawiałem ale nie byłem pewien przymusowy spacer, auto było na Siemiradzkiego na myjni i czekałem aż skończą

noo Ja byłem Ja... tez w ostatniej chwili Cie zauwazyłem
ładnie sie zrobilo to mozna myc autka.. :)

aa kiedy jakis zlocik ? :)

no wiosna coraz bliżej trzeba wrzucic jakieś aluski drobne poprawki kosmetyczne i można leciec na zlocik ;)

No właśnie ja muszę odwiedzić lakiernika (drobne poprawki). Myśli może ktoś o kwietniowym zlocie w Czechah?

Ja myślałem Panie kolego, ale nie wiem co do tej pory będzie, jak nie będę w wawie i jak by ktoś jeszcze jechał to bardzo chętnie:-) zobaczymy..... wiosna idzie dużymi krokami i mam parę zachcianek do roboty, pół u kolegi Łukasza (przyciema, oklejenie lamp przednich, parę naklejek i wymyśliłem sobie obszycie skórą kierownicy i gałki zmiany biegow czerwoną nicią) ciekawe co on na to:-) No a reszta to alu 17+opony, wydech sportowy, hydrografika panelu środkowego itd itp....

No Grzesiek szalejesz. :) Jak zmieniasz felgi to może ożenisz stare po znajomości? :)

Tylko do kasy się dorwac i będzie gitara:) a felg ci nie ozenie bo w zimie na czym będę jeździł???taki mój plan:)

Grzesiek na ciebie zawsze można liczyć. Do kwietnia jeszcze sporo czasu ale zobaczymy ja też jeszcze nie wiem na sto procent, a plany całkiem, całkiem a z Belfrem sie dogadasz, on alfy robi poza kolejnością.

Już w tamtym roku miałem do niego jechać, ale nie wyszło:( do kwietnia zobaczymy jeszcze co się urodzi:) a co do spotu w NS to tym razem ja pozwolę sobie zaproponować. Niedziela za tydzien 11.03.2012r godz. się dogada.

Amortyzatory
Powrót