• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

widzę Panowie że teraz prognozy pogody już nie muszę oglądać:) wystarczy że wejdę na ten temat:P

Ja myśle że jak chcesz znać pogode to muszisz napisać na priv do Meteorologa Laski :P

skoro temat pogody to nie wiem jak wy ale ja już odliczam dni do wiosny... i przy aucie można porobić bez konieczności chowania się do garażu,i słonecznego spota zaliczyć i może wkońcu zrealizować projekt sesji na tle NS:)

faktycznie pomysł spota jest zacny ;-). a jako że S&S już nieaktywne to w zimne dni większy problem z miejscówką.
Ja co prawda nie mam jakichś robótek przy aucie ale i tak pogoda by się zdała na dobrą kosmetykę ;-)

Witam panowie :) Jestem z Sącza i nie dawno nabyłem alfe 166 jeśli organizowalibyście jakieś spoty to chętnie się przyłącze

no właśnie obydwie widziałem a na KNS w ciagu dnia często stoi na tarnowskiej u szubryta

No to byłeś blisko mnie. :) Bo ja mieszkam jakies 150m od Kaprysu. :) U mnie na ulicy sa dwie czarne 156 i jedna azzurro fantasia :) W sumie 4 blisko siebie. :) Myślałem, że azzurro taka wyjątkowa będzie. :) A tu jakieś pół roku od kupna pojawił się klon też 2.0 tylko w drewnie. No ale azzurro z ramkami klubowymi jest tylko jedna w ns.
;)

Ostatnia edycja:
Właśnie, będę się musiał szarpnąć na ramki :) Bo póki nie przejrejestrowałem wozu blachy były przykręcone do zderzaka bezpośrednio ;p

166 jest sporo u nas. Ale nie na forum.

Ja dość dużo jeżdze 166 tyle że we Włoszech Więc też się liczy :) Z pięć razy nawet nią w Polsce byłem, tyle że akurat żadnego spota nie było. Teraz też mieliśmy nią przyjechać ale biedactwo do lakiernika poszła... I trzeba było jechać galloperem.

Amortyzatory
Powrót