LukeMazur
Nowy
- Auto
- Toyota Supra JZA80 / Nissan Stagea RS260
Ogłaszam! Niedziela 22.02.2015r. Galeria Sandecja, Godz. 16.00
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Przyjdz na nogachTa. A ja pewnie znowu auta miec nie bede bo w piatek na serwis![]()
Przyjdz na nogach![]()
A gdzie kolego wymieniałeś bo też w mojej 166 czeka mnie wymiana sprzęgła i dwumasy?Ogólnie to nie, wymienialam sprzeglo w jednym pseudo serwisie i dziad zepsuł skrzynie biegów, a tak poza tym to nie narzekam, poważniejszych usterek jak dotąd nie bylo.
Możemy;D haha a czemu nie ;D niech bedzie16;00 to nie za wcześnie? Nie żebym się dopominał ale Łukaszowi to pasuje żeby coś postawił! W końcu nie codziennie zostaje się inżynierem!!!![]()
Możemy;D haha a czemu nie ;D niech bedzie
16;00 to nie za wcześnie?
omijaj szerokim łukiem cos co sie zwie "Piero Auto" na nawojowskiej, a ile mi nagadał że paragonu na czesci nie dostane bo za rok alfe na zlom oddam, az szkoda gadacA gdzie kolego wymieniałeś bo też w mojej 166 czeka mnie wymiana sprzęgła i dwumasy?
Z assistansa laweta i przybywajcie heh