• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Lista N. Sącz

Ta. A ja pewnie znowu auta miec nie bede bo w piatek na serwis :(

16;00 to nie za wcześnie? Nie żebym się dopominał ale Łukaszowi to pasuje żeby coś postawił! W końcu nie codziennie zostaje się inżynierem!!! :)

Ogólnie to nie, wymienialam sprzeglo w jednym pseudo serwisie i dziad zepsuł skrzynie biegów, a tak poza tym to nie narzekam, poważniejszych usterek jak dotąd nie bylo.
A gdzie kolego wymieniałeś bo też w mojej 166 czeka mnie wymiana sprzęgła i dwumasy?

A gdzie kolego wymieniałeś bo też w mojej 166 czeka mnie wymiana sprzęgła i dwumasy?
omijaj szerokim łukiem cos co sie zwie "Piero Auto" na nawojowskiej, a ile mi nagadał że paragonu na czesci nie dostane bo za rok alfe na zlom oddam, az szkoda gadac

Przyjedzie bat i bedzie chcial za 50% ceny i sie tylko wkur... Wiec lepiej ja zostaw i kwiatki posadz na niej w ogrodku i bedzie estetycznie;)

I tak w niedziele koło 14;00 80% zainteresowanych napisze że jednak nie dadzą rady...

Amortyzatory
Powrót