lukas_po
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 1.9 JTDm 150KM '07 Carbonio Black
Grupa nazywa się Alfaholicy Nowy Sącz
Wysłane za pomocą Blue&Me
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeszcze jej dobrze nie widziałem a już sprzedajesz? [emoji20]
Jeszcze jej dobrze nie widziałem a już sprzedajesz? [emoji20]
Bo już druga czeka na zwiezienie.Dlaczego sprzedajesz?![]()
A tak na marginesie to jest coś dzisiaj bo jakieś głosy były ze spocik.
Mam małe spostrzeżenie. Ten wątek został założony przez naszego kolegę laskę we wrześniu 2008 roku. Forum o wiele wcześniej bo w 2005 czyli jest prawie tak stare jak FB... Polskie tłumaczenie Facebooka wprowadzono zaledwie 4 miesiące przed założeniem tego postu... Wtedy jeszcze mało kto był na FB w Polsce. Może przez szacunek dla całej społeczności alfaholików i tego oto wiekowego forum wypadało by korzystać właśnie z forum. Uważam, że grupy na FB to można zrobić z kolegami z "gimbazy" na temat nowej gry na komórkę albo tabletu z biedronki... Stanowczo to forum nie zasługuje na to żeby się rozpraszało i zamierało na nim życie. Kopę lat już ono istnieje i wielu pomogło. Wielu ludzi ma też ogromny wkład w jego istnienie. Zobaczcie sobie jak jeszcze 2 lata temu wyglądał ten wątek. Teraz to już sporadyczne posty na temat Facebooka...
Pozdrawiam.
Najlepiej wpisywać terminy spotów będzie chyba tu.. . a dziś było parę aut.. komu się chciało i był szacun![]()
Który się tam skarżył moderatorowi na mnie??? Do tej pory wstawiałem linki i było ok... Myślałem że jak to MÓJ temat to można![]()