Lista N. Sącz

Na 15.30 też nie zdążę.

Dzięki Panocki za spota, wąskie grono ale sprawdzone:D

Tak jak rozmawialiśmy, padła po raz kolejny opcja grilla itd, jak słusznie Belfer stw. z grilla niebawem kulig można by zrobić to po środku wyszło by kolejną próbę zrobić gokartów.

Propozycja taka: wstępnie weekend z 8/9.11 lub 15/16.11

miejsce tu: http://www.power-max.pl/ i tu też spożywać będziemy napitki rozgrzewające a następnie udamy się w lokal ( miejsce sprawdzone mam) i jeszcze bardziej się dogrzejemy. Albo ktoś może albo nie i tyle, bo i tak wszyscy się nie zgrają z czasem. Jeśli chodzi o $ zobaczymy na ilu osobach finalnie stanie.

Lista chłopy:

1. Paweł_

1. Paweł_
2. szczurekkrk
3. lukas_po (moze z bratem, musze go zapytac)
4. piotrekkr

1. Paweł_
2. szczurekkrk
4. piotrekkr
5. dejot może jeszcze kogoś zwerbuję

Mogę i ja się pojawić z dziećmi. Ewentualnie z kimś z Gorlic.

Mogę i ja się pojawić z dziećmi. Ewentualnie z kimś z Gorlic.
to Cię wklepuje poczujesz się zobowiązany
smile.png
)
1. Paweł_
2. szczurekkrk
4. piotrekkr
5. dejot może jeszcze kogoś zwerbuję
6. Belfer

PS: Krótka piłka i szybka sugestia: alternator był wymieniany, aku nowy, świeci się ikonka akumlatora szto eta?

Ostatnia edycja:
PS: Krótka piłka i szybka sugestia: alternator był wymieniany, aku nowy, świeci się ikonka akumlatora szto eta?
Słabo naciągnięty pasek(tyle że by piszczał), masa, przewód prądowy gdzieś nie łączy. Ostatecznie wymieniłeś zrypany alternator na zjebany alternator :)

Słabo naciągnięty pasek(tyle że by piszczał), masa, przewód prądowy gdzieś nie łączy. Ostatecznie wymieniłeś zrypany alternator na zjebany alternator

Zepsuły się jakieś magnesy umieszczone koło alternatora w kształcie podkowy "fachowo" mówiąc:) przez co nie było ładowania

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Amortyzatory
Powrót