• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Jakoś dojechaliśmy :P Kierownik jechał zamyślony bo marzył o zimnym piwie a ja nie chciałem go samego zostawiać xD

Widze ze ekipa z NS była, moze uda sie jeszcze jakis podobny to sie wybiore na 100% ;D

hahahah nikt go nie chial zostawiac bo wszyscy jechalismy za dzieki chlopaki ze zaczekaliscie na mnie w Wojniczu i moglismy razem ruszyc :)

Dzięki, trafiliście z powrotem bo jakoś pogubiliśmy się po drodze (przez Belfra on narzucał tempo).

Oj tam tempo... Ani raz 180 nie wyskoczyło na szafie a Ty tu jakąś propagandę siejesz. Lepiej się pochwal, że byłeś tam dziś drugi raz:)

Oj tam tempo... Ani raz 180 nie wyskoczyło na szafie a Ty tu jakąś propagandę siejesz. Lepiej się pochwal, że byłeś tam dziś drugi raz:)

No byłem i całe szczęście znalazłem co zgubiłem. Czarny ortografia to ze zdenerwowania, zgubiłem dzisiaj wszystkie dokumenty i trochę kasy, ale całe szczęście odzyskałem całość.

Ostatnia edycja:
Panowie co to się podziało? Bo nie mam pojęcia. Gdzie trebor zgubiłes dokumenty?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję wszystkim za przybycie i mile spędzony czas :) mam nadzieję że to dopiero początki takiej wspólnej integracji ;)

wiem ze off. ale zapytam bo bardzo potrzebne , ma ktos moze maglownice w dobrym stanie do alfy 156 2000r 2.0 t.s. ?? prosze piszcie na priv.

wiem ze off. ale zapytam bo bardzo potrzebne , ma ktos moze maglownice w dobrym stanie do alfy 156 2000r 2.0 t.s. ?? prosze piszcie na priv.

W sklepie sa idz i sobie kup. i nie zasmiecaj tematu bo nagle sie budzisz jak zwykle i wylatujesz ze ci cos potrzebne do tej Twojej padaki. Miała być GTA, aha pewnie mama nie pozwoliła.

Co do spota ja moge tylko w sobote po południu byłby ktos chetny?

W sklepie sa idz i sobie kup. i nie zasmiecaj tematu bo nagle sie budzisz jak zwykle i wylatujesz ze ci cos potrzebne do tej Twojej padaki. Miała być GTA, aha pewnie mama nie pozwoliła.

Haha dobre. Co łukasz taki nerwowy?

Haha dobre. Co łukasz taki nerwowy?

Amortyzatory
Powrót