• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Lista N. Sącz

no wlasnie tak mi sie kiedys wydawalo bo na myjni widzialem kiedys cos w dlugich wlosach przy tym GT-Rku ale nie widzialem dokladnie,a dlaczego pytasz??

- - - Updated - - -

czekaj teraz zaczailem.Sucz jest z GT-Ra.Co mnie kierowca interesuje

Pozdro pozdro lukas_po piękne auta zawsze sie przyciągają:-)

Pozdro Paweł, dokładnie masz rację :) a szybki u Ciebie prezentują się super, muszę się z Łukaszem umówić na dokończenie mojej ;)

attachment.php

Załączniki

• IMG_20140302_150900.jpg
    IMG_20140302_150900.jpg
    73.5 KB · Wyświetleń: 129
To jak z tą niedzielą, bo jak widać zainteresowanie małe :/ jak tak dalej pójdzie to Gorlice będą miały liczniejsze spoty ;)
Ja się pytam, gdzie się kierownik podziewa ??????? Zamiast gonić po mieście Maseratti i GTR-y powinien jakieś kroki podjąć w celu przyciągnięcia na spoty większej ilości osób, zmobilizować, zmotywować w odpowiedni sposób :cheers:

Ostatnia edycja:
Ja też spróbuję być. W sobotę mam do zrobienia 700km, więc jak Alfa da radę to będę.

Jak ladnie bydzie to media markt a jak loc bydzie to sandecja parking godz 17

jak tak dalej pójdzie to Gorlice będą miały liczniejsze spoty
oooo zaczyna sie.. ;p beda Nas straszyc ze niby ich wiecej... :P ha ha ha :)

Ja się pytam, gdzie się kierownik podziewa ???
w domuu, zamkniety w pokojuu nabija lvl !! :d hah !!

aaaa na spocie tez bedee.. ale tez bez auta.. ooo i wlasnie Paweł , Laska, musimy sie dogadac co i jak dokladnie.. :D

Amortyzatory
Powrót