Lista N. Sącz

Fajne foty. :) Photoshop rządzi. :)

- - - Updated - - -

Późno ale kawał roboty był z tą ilością zdjęć! To chyba każdy doceni.

Bardzo ładne,ale najważniejsze że każdy z nas udokumentował to super wydarzenie w swój szczególny sposób!

W myśl zasady, że lepiej późno niż wcale dorzucę i ja kilka zdjęć. Skodę gdzie się dało wyretuszowałem ale niestety nasz fotograf na jednym zdjęciu to był taki spóźniony i wczorajszy, że nawet alfa niewyraźnie wyglądała:) Tutaj link do albumu: http://imageshack.us/g/1/10119903/

Załączniki

• DSC_1319.jpg
    DSC_1319.jpg
    101.3 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_1320.jpg
    DSC_1320.jpg
    87.9 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_1326.jpg
    DSC_1326.jpg
    119.1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_1328.jpg
    DSC_1328.jpg
    58.1 KB · Wyświetleń: 55
  • 20130421-180756.jpg
    20130421-180756.jpg
    56.5 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_1322.jpg
    DSC_1322.jpg
    81.7 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
No między Adobe i Lightroom jest to magiczne słowo w nazwie. Więc nie możesz się nie zgodzić. :)

Ostatnia edycja:
Tak w takim przypadku muszę się zgodzić, wcześniej myślałem że chodzi Ci o Adobe Photoshop w wersji np. CS5 a to już co innego :)

Tak na marginesie, brat zmontował mi coś takiego ;)

http://www.youtube.com/watch?v=OqVcW9gajto&feature=youtu.be

(jeśli ktoś sobie nie życzy aby nagranie z jego Bellą było na YT to pisać i filmik usunie :))

Super film i zdjęcia też. :) Ja się muszę podszkolić w PSL to może zakupię i będę coś składał ale jak widać to wymaga pracy i czasu. A z mojej dziedziny tyle nowości do nauki cały czas że nie ma kiedy się zająć obróbką fotografii. :)
P.S.
Fajny obiektyw. :)

ekstra filmik, widzę że brat ma potencjał w tym kierunku:) profi wyszło, chętnie go przygarnę na dysk na pamiątke:)

Witam alfaholików z NS :D Mieliśmy przyjemność się spotkać na spocie 10.03.2013 pod Sandecją na parkingu :) Chciałbym sie z wami przywitać na forum bo niebawem będzie o jedną alfe więcej w Nowosądeckich rejonach . Za kontakt do znajomego z częściami dziękuje Belferowi :) Natomiast potrzebowałbym moi drodzy jeszcze lampy do 147 FL , błotnik przedni lewy oraz nadkole. Być może ktoś , gdzieś kiedyś coś słyszał o tych częściach to jestem zainteresowany :D

Ostatnia edycja:
Witam alfaholików z NS :D Mieliśmy przyjemność się spotkać na spocie 10.03.2013 pod Sandecją na parkingu :) Chciałbym sie z wami przywitać na forum bo niebawem będzie o jedną alfe więcej w Nowosądeckich rejonach . Za kontakt do znajomego z częściami dziękuje Belferowi :) Natomiast potrzebowałbym moi drodzy jeszcze lampy do 147 FL , błotnik przedni lewy oraz nadkole. Być może ktoś , gdzieś kiedyś coś słyszał o tych częściach to jestem zainteresowany :D

Na PM Ci podałem info odnośnie innego miejsca z częściami.

Czyżby tu jakiś zastój przed długim weekendem koledzy?

Amortyzatory
Powrót