Lista N. Sącz

Pozwoliłem sobie pobrać zdjęcia z ciekawości jak to wyglądało bo z waszych postów wynika że było ciekawie.
Fotki fajne, Belle jeszcze lepsze :D, oby tak dalej. Szkoda tylko że mojej gdzieś pomiędzy nie było :( no ale cóż może następnym razem się uda.

Co sie stalo 159 RLS ze zderzakiem przednim??

Był taki jeden psior;)

Sorki za wygląd ale nie było to wszystko na spontana a jaz trasy wiec było troszkę brudne;) następnym razem postaram sie być na nowych alu i może gleba;)
A zdjęcia wyszły bosko;)

Mam nadzieje ze zdaze na nastepnego spota i zobaczycie odmienione oblicze alfy;)

Ostatnia edycja:
Panorama piękna żeby jeszcze kiedyś udało się taką zrobić na rynku w Sączu!

- - - Updated - - -

Ale to byłby rarytas!

PANORAMA Jakby ktoś się chciał bawić albo na ścianę powiesić. :P

- - - Updated - - -

No Panowie ja zarabiam na tym "siedzeniu" na komputerze. :)
Więc czasem trzeba jakąś rozrywkę obejrzeć. :P
To tak odnośnie porannych rozmów.

Ostatnia edycja:
No Panowie ja zarabiam na tym "siedzeniu" na komputerze.
Więc czasem trzeba jakąś rozrywkę obejrzeć.
To tak odnośnie porannych rozmów.

nie przejmuj się, nie jesteś sam, ja też cały czas siedzę na kompie + nałogowo pije;)

fajny efekt wyszedł "rozłożonej" panoramy:)

ojjooj myślałem że na panoramie bedzie widoczny "efekt psa" ale nie ma xD

no na rynku to nie bedzie ochroniarzy tylko Straż miejska, Policja albo Żandarmeria Wojskowa;)

mozesz mozesz;) mam nadzieje ze ten lakiernik szybko sie odezwie i prze swietami sie tego efektu pozbede;) tak czy owak kupie tą ramke na halogen i kratke z prawej strony;) moze wiece kto w saczu by cos takiego posiadał:)

Fajna sygnaturka. Zajmujesz się grafiką? Ja wrzuciłem tylko czyste zdjęcia. :) Jestem zwolennikiem fotografii samej w sobie bez tuningu. :) Ale miło że komuś się podobają.

No działam troszkę. Głównie layouty, strony www sklejam i takie duperelki. No ja tam sobie osobiście lubię narzucić parę efektów w photoshopie.

A panorama świetna ;). To jakiś tryb na aparacie? I skrypt tego slidera panoramy autorski?

Ostatnia edycja:
No działam troszkę. Głównie layouty, strony www sklejam i takie duperelki. No ja tam sobie osobiście lubię narzucić parę efektów w photoshopie.

A panorama świetna ;). To jakiś tryb na aparacie? I skrypt tego slidera panoramy autorski?

No skrypt jest autorski ale jeszcze przydało by się geometrię dopasować tylko ciągle nie mam czasu tak jak nie mam czasu za swoją stronę się zabrać. Ale wiadomo "szewc bez butów chodzi". Parę jeszcze skryptów ciekawych mam do zaoferowania. :) Panorama bez żadnego trybu. Po prostu ze zdjęć. :) Jestem w posiadaniu takich narzędzi, że mogę Ci zrobić panoramę nawet jak z ręki dookoła kompaktem zdjęcia byle jak porobisz. Ale na PS mnie nie stać niestety. Muszę mieć wszystko legalne i na wszystko faktury :( więc rzeczywistość zmusza do poszukiwania alternatyw i budowania własnych rozwiązań. :)

Ostatnia edycja:
Czyli czekamy na fotki z moim pieskiem Nikusiem.

- - - Updated - - -

I uwierzcie na słowo to nie jest żaden pogromca zderzaków!

Oj musi do tego miana dorosnąć;)

A tak serio, to kiedy tak mniej wiecej macie zamiar nastepnego spota ogarnąc? :)
Ponieważ chce wiedziec bo do tego czasu chce sobie juz alfe ogarnąc, a nie wiem co ile tak sie spotujecie;)

jakby było choc tyle co ostatnio to by było super;P ale i tak trzeba poczekac bo sniegu dowaliło;) a nie jeden by chciał juz na letnich zajechac;) wiec czekamy na ciepło;)

Amortyzatory
Powrót