Lista krakowiakow i okolic

Podjedź samochodem przed finalizacją zakupu do www.autka.pl (Belwederczyków 8). Tam Tomek sprawdzi Ci samochód od A do Z. Możesz też zobaczyć do jego komisu, bo mają Alfy do wyboru do koloru.

tak wiem co jakiś czas patrze i przeglądam;) ale dużo osób prywatnych ma tez fajniejsze wersje w podobnych pieniądzach. Ale tak czy siak potrzebuje z kimś na ten temat pogadać bo musze sie zaopatrzyć w jakiś kabel i program żeby sobie sam zerknąć na dzień dobry czy warto go na serwis ciągnąć;)

tak wiem co jakiś czas patrze i przeglądam;) ale dużo osób prywatnych ma tez fajniejsze wersje w podobnych pieniądzach. Ale tak czy siak potrzebuje z kimś na ten temat pogadać bo musze sie zaopatrzyć w jakiś kabel i program żeby sobie sam zerknąć na dzień dobry czy warto go na serwis ciągnąć;)

Ta różnica w cenie nie bierze się z niczego. Polecam obejrzeć autka.pl z bliska. Ja tak się wyleczyłem z "okazji" cenowych ;-) Odwiedziłem autka.pl, a potem pojechałem porównać kilka ofert prwatnych - m.in. jak się potem okazało bezwypadkową 159, w której niedomykał się kufer i drugą z cieknącą skrzynią w Q4.

Witam, czas się przywitać, srebrna 159 KR XXXYU. Wreszcie ogarnięta.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Cześć, najwyższa pora się dopisać :)

Michał. Kraków a raz w miesiącu Siedliszcze w Lubelskim :) - srebrna 159 SW KR XXXUM.
Do zobaczenia na drodze.

Trzebinia Alfa 147jtdm 140 w kolorze Nero Fuoco blachy KCH

Witam! Też się dołączam: Krzyszkowice Alfa 156 , 1.8 TS czarna na tablicach KMY...
Pozdrawiam wszystkich alfaholików:D

pytanko mam, czy znalazłby się ktoś w krakowie kto ewentualnie mógłby posłużyć pomocą podczas ogladania auta do zakupu, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę i ewentualnie kompa zapiąć na dzień dobry? byłbym poźniej bardzoo wdzięczny;)

Witam wszystkich. 156jtd kolor AZZURRO FANTASIA MET. czyli niebieski ;-)

Amortyzatory
Powrót