• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista krakowiakow i okolic

Czerwona w NH ?... że też ja jej jeszcze nie widziałem... ;)
Witaj :)

Witam! Grafitowa 159 SW 2.4 Jtdm na zimowych osiemnastkach KR ...WV. Pracuję na Zabłociu a mieszkam na Bielanach.

Cześć,
Czarne MiTo 1.4 155KM na rzeszowskich blachach, codziennie pomykam z Krowodrzy na Zabierzów i z powrotem.

Witam Czerwona GT kR SMIGAM już teraz na kołpaczkach RACZEJ PO N-HUCIE .

pozdro
Chyba kiedyś się spotkaliśmy przy wjeździe od os. Piastów na Bora Komorowskiego :)

Pozdrawiam z czarnej GT rej. KR...UJ obecnie na 15 calowych zimówkach a w lecie na 18 calach od ASA model AR1. Najczęściej kręcę się z drugiej strony Krakowa czyli Ruczaj.

Witam Wszystkich Alfisti z Krakowa i okolic! Od początku grudnia śmigam jasno grafitową Alfą 159 na fabrycznych alu 16"- po zimie plany na lepsze i ciemniejsze klimaty kół ;)

I ja się melduję ;)

W tygodniu Skawina, w weekendy najczęściej Kraków-Nowa Huta :) Czasami Myślenice i okolice. Czarna Alfa 156 1.9 jtd :)

Pozdrawiam!

Pierwszy post i od razu w spisie krakowiaków ;)
Witamy...

Widzę, że w Krakowie i oklicach sporo Alfisti :) tylko czemu o spotach tak mało się pisze??

@sdero nie pierwszy ;) Na FB dłużej siedzę ;) Tu na ogólnym się nie witałam, bo nie lubię z "powietrzem" :P
dyma3 mam wrażenie, że większość Alf na ramkach to przypadek... może dlatego??

Ożesz Ty orzeszku nie "przekręcaj" mojego Nicka bo ja się tu ukrywać miałam :P

Co środę o godz 19 parking przy CH Krokus, pietro I.

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Siemanko, 156 1.9jtd TKA77G* blu cosmo met, ramki obowiązkowo!
Kazimierza Wielka, czasami bywam w krk, pozdro! ;)

Amortyzatory
Powrót