• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Limanowa i okolice

widze juz drugi temat Limanowej.. jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedzie Nawojowa, Krynica, Chelmiec, Tegoborze itd... i tak jak mowiles Grzesiek dwie strony i temat upada..

jest zrobiony temat Lista N.Sącz i spotyka sie Nowy Sacz i okolice ( jakos Grzesiek na kazdym zlocie jest a tez z KLI :P ) wiec po co zasmiecac forum tematami ktore upadaja.. ;/ ;/ ? ? ?

Bo może w końcu coś się ruszy w Limanowej?? Spoty w Sączu.. OK, ale dlaczego nie możemy sami czegoś zorganizować? To tylko o to chodzi Cichy2310.. Bo wiem, że podobno limanowskie Lancie się spotykały to dlaczego AR nie może?

- - - Updated - - -

Dziękuje za miłe powitanie kolego Sewojtas.. :cool:

- - - Updated - - -

Cichy2310 - myślę, że już wiesz o co chodzi. Spoty w NS są jak najbardziej spoko ale my też moglibyśmy jakąś małą grupke zrobić żeby od czasu do czasu się spotkać. Lancia mogła/może to Alfa też ;)

Ugadujemy się właśnie na spota. Więc właźcie do nas na temat i uderzajcie jak już będzie ustalone. :)

Był ale nie zaszkodzi 2 temacik :P W następną niedziele może być spot bo akurat mi pasuje :cool:

- - - Updated - - -

Termin oczywiście.

Amortyzatory
Powrót