• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lekka ruda na progach

amgis

Nowy
Auto
Alfa 159 1.9 jtdm
Koledzy, jakiś zaufany warsztat gdzie to dobrze zrobi w okolicach Zabrza, Gliwic, Katowic? Raczej nie obejdzie się bez wycinki i lakierowania dlatego potrzebny ktoś sprawdzony?
Pozdrowionka

Załączniki

• IMG_20220318_164053.jpg
    IMG_20220318_164053.jpg
    120.9 KB · Wyświetleń: 82
Witam.

Dołączam się do pytania, moją Bellę 159 również zaczyna zjadać ruda na progach. Kogo polecacie? Opolskie/Śląskie? Będę wdzięczna za info.

Ja zrobiłem progi u Pana Michała w Katowicach poleconego przez [MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] (tutaj są fotki w jego temacie https://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/162445-rosso_gtv_patryczos-post2292389.html#post2292389) i jestem bardzo zadowolony. Mogę podać kontakt na PW.

Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolony. U mnie również wszystko w porządku od czasu naprawy. W przyszłości w GT czekają mnie przednie błotniki, ale o tym już wiedziałem przy robocie progów i jest to feler w GT i też będę to robił u tego lakiernika :) Z resztą jakieś dokładane modyfikacje typu zderzaki, progi, lotki w A6 i kosmetyczne poprawki w GTV też robię u niego :)

Dajcie namiar na tego lakiernika.. Takich sprawdzonych fachowców znać.

Amortyzatory
Powrót