lejek20
Użytkownik
- Auto
- Alfa 33 Permanent 4, Alfa 166 2.4 Jtd, Alfa 156 SW 1.9 jtdm 16v
1. Alfa romeo 33 permanent 4 (1.7 16v)
rok produkcji 1991, przyprowadzona do kraju 2002r.
W moim posiadaniu od 04.07.2005
2. Wyposażenie:
4x4
ABS
El. szyby
Fotele Recaro
Drewniana kierownica i wykonczenie w srodku (do wymiany)
Wspomaganie kierownicy
Alufelgi
3. Zmiany Dokonane:
Bylem zmuszony wymienic silnik, pozatym zadnych modyfikacji nie wprowadzam ma zostac seryjna :mrgreen:
3. Zmiany planowane:
W planach mam wymiane deski rozdzielczej, podsufitki, zamontowanie klimatyzacji, generalny remont balcharki malowanie calosci i pozadna konserwacja,
plus kilka drobnych napraw takich jak wymiana krzyzakow na wale napedowym i wszystkich gumeczek :lol: w zawieszeniu.
Dodam ze alfa byla w oplakanym stanie kiedy ja kupilem teraz jest znacznie lepiej ale sukcesywnie cos w niej robie i doprowadzam do stanu idealnego!!! (seryjnego)
rok produkcji 1991, przyprowadzona do kraju 2002r.
W moim posiadaniu od 04.07.2005
2. Wyposażenie:
4x4
ABS
El. szyby
Fotele Recaro
Drewniana kierownica i wykonczenie w srodku (do wymiany)
Wspomaganie kierownicy
Alufelgi
3. Zmiany Dokonane:
Bylem zmuszony wymienic silnik, pozatym zadnych modyfikacji nie wprowadzam ma zostac seryjna :mrgreen:
3. Zmiany planowane:
W planach mam wymiane deski rozdzielczej, podsufitki, zamontowanie klimatyzacji, generalny remont balcharki malowanie calosci i pozadna konserwacja,
plus kilka drobnych napraw takich jak wymiana krzyzakow na wale napedowym i wszystkich gumeczek :lol: w zawieszeniu.
Dodam ze alfa byla w oplakanym stanie kiedy ja kupilem teraz jest znacznie lepiej ale sukcesywnie cos w niej robie i doprowadzam do stanu idealnego!!! (seryjnego)