Legnica

• Autor wątku Autor wątku radziooo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No ja właśnie myslałem o tym aby pojechać w trzy samochody, gdyż niestety z legnicy ani najbliższych okolic nikt więcej nie jedzie :P.

To w sumie możemy się w trójkę umówić gdzieś i pojedziemy razem :)

To skoro nikt nie proponuje nic to mi najbliżej do Real'a mam przez ulice praktycznie czyli tylko jeszcze godzinę panowie zaproponujecie i śmigamy

No miałem napisać na priv :) może być real też w sumie niedaleko tylko przez most na kaczawie :P Skoro mamy być w jelonce na 12 to co o 10 zbiórka czy później nawet nie jadąc 120 powinno wystarczyć by sie pousmiechac do fotoradarów :P

Będzie trzeba uważać W ciagu dnia stawiają takie niespodzianki. Na takie coś parę razy się natknąłem np w Rzeszotarach, w Kochlicach, na autostradzie w kierunku wrocka przed zjazdem na sokolniki jarosław.

na tej prostej pod huta na bank stali focusem chyba z fotopstyrykiem bo gosc przede mna wylapal lampa po oczach mi sie raczej udalo wychamowac, bo do dzis fotki nie ma,
co do miejsca gdzie stoi to cudo - wedlug funkcjonariusza ze zlotoryjskiej drogowki "najbardziej dochodowe miejsce w powiecie"
teraz juz mniej, ale jak slyszalem opowiesci o wypadach o 6 rano na wilczyce, zeby ludzi wylapac jezdzacych po zakazie, jak droge remontowali to ...
to samo bylo w wilczycach i krotoszycach .. jedne wielkie lapanki,
moze by tak zrobic dla potomnych mapke z pozaznaczanymi czestymi miejscami gdzie misiaki stoją w naszych okolicach

Ja tam koło huty raczej nie szaleję wręcz jadę przepisowo :P No cóż trzeba zacząć spokojniej jeździć choć alfa ma coś takiego że nie chce się wolno jeździć. :)

:) no podobno tak czy inaczej nie ma co szaleć :):)

Panowie, a czy ktorys z Was, majacy 156, w najblizszej przyszlości chcialby pomoc zlokalizowac stuki w zawieszeniu w mojej? jak rpzyjechala do kraju to byla taka idealna:P

Radzio - walnij na priva do mnie - skieruję Cie w odpowiednie pewne ręce.

A co do wyjazdu to proponuje od strony komfortu na końcu parkingu się spotkać - co by się nie szukać nie potrzebnie.

Ostatnia edycja:
Mykam jutro i w niedziele do szkoły do Legnicy, więc może do zobaczenia na drodze:P

O proszę,widzę że jest nas paru! Ja mieszkam w Wilkowie koło Złotoryji.
Jak doprowadzę moją belle do porządku to piszę się na jakiś Złocik w Legnicy lub okolicy.A wie ktoś gdzie w Legnicy mogę dać moją do regulacji i podpiąć pod kąpa? Pozdro

Amortyzatory
Powrót