Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
CO POWIECIE NA JAKIS SPOCIK W LANY PONIEDZIALEK MOZE BIELSKO A MOZE WKONCU DO MNIE DO ANCDRYCHOWA WPADNIECIE KRAKOW SLASK OKOLO 70 KM BIELSKO 30 CO WY NA TO??????????
Chyba łódzka ekipa musi Wam zorganizować spota bo coś nie możecie się zgrać .
My robimy 15 kwietnia,więc jak ktoś ma ochotę to śmiało niech wali do Łodzi.
no widzisz Garos staram sie ich zaprosic a tu lipa kurde 15 musze byc w warszawie na spotkaniu komisjii wyscigow gorskich bo planuje u nas fajna impreze o wyscigu juz pisalem w zeszlym roku jednak wojt mnie przyblokowal tym razem juz mam zgode wiec Was zaprosze w pazdzierniku i w przerwie zrobimy przejazd AR bo n a dodatek alfa nas sponsoruje
2 tygodnie temu był spocik w krakowie,wiec dlaczego cie nie było???
mysle ze w swieta to jest nie najlepszy pomysl na spoty bo kazdy chce ten czas spedzic z rodzina!gdyby nie swieta to napewno by kilka osob sie pokosilo,w tym Ja.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.