Lampy tylne

Które lampy byś wolał?

• Łącznie głosujących
    38
Mysle że nie dalej jak za miesiąc lampy będzie można już kupić.. Chciałbym z dwa tygodnie sam pojeździć sprawdzić jak to się zachowuje...

Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka

Jak bede miał gotowe dwie lampy będzie robiona profesjonalna sesja i mam nadzieje že lepiej to wszystko odzwierciedli...

Koło 600 zł.. Co daje 1/3 ceny ni ż włoskie wykonanie.. A rozwiązuje problem słabej widoczności w słoneczny dzień.

Dorzuć chociaż w gratisie dla forumowiczów montaż tych lamp
W Radomiu jeszcze nie byłem. Czy przeze mnie przemawia chytra baba ?:cool:

Jeżeli ktoś będzie miał ochotę sie pofatygować to nie ma problemu...

Jak sie ma temat? jaki jest efekt koncowy ? jakies zdjecia ? Jestem zainteresowany tymi lampami ale dopiero w czerwcu wracam. Mam takie pytanie, jak taka lapme naprawic gdy sie cos przepali ?

Cierpliwość ma się ku końcowi, kiedy przez pajączki w tylnych lampach mojej belli zaczyna przedzierać się woda przy myciu... Dlatego też mam nadzieję na jak najszybsze ukończenie projektu :)

Tez bym chcial zlozyc zamowienie, ale chcial bym wiedziec co zamawiam. neonki na lato musza byc :D i tez kwestia ewentualnej naprawy w wypadku jakies awarii, fajnie by bylo wiedziec cos na ten temat.

Hej.. Sorry za cisze w temacie .. Ale trochę ostatnio było na głowie.. Dodatkowo musiałem ostatnio zdejmować tylny zderzak ( więcej śrub to się chyba nie dało użyć) a dziś wymieniałem łożyska na tylnej osi.. I trochę lampy porobiłem.. Szczegóły na weekendzie a zaraz po profesjonalne zdjęcia lamp..

Amortyzatory
Powrót