Lampy tył

• Autor wątku Autor wątku Makaron
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Generalnie to by można książkę napisać na ten temat podobnie jak temat rzeka pt. ,,jaki olej lać do silnika Alfy..."ha, ha :D tak już jest jeden tak drugi tak, kolega spytał i odpowiedzi padły wraz ze zdjęciami i cieszmy się jeśli mogliśmy pomóc:). Gdzieś na forum jest zdjęcie czarnej belli z tymi lampami. Sumując podoba się brać i zakładać nie to nie najważniejsze to zadowolenie właściciela a reszta no cóż.... a na marginesie widziałem takie lamy również ,,płaskie" bez baniek całkiem fajnie właśnie w srebrze ale to już inna sprawa. Pozdrawiam i życzę więcej zdecydowanie, rok na decyzję to sporo:D

Kilu, widziałem Twoją tydzień temu w weekend jak byłem w domu rodzinnym i jak inne srebrne ślicznotki wygląda spoko. Lexusy jak już to pasują jedynie to srebrnego auta.
Sobie bym tego nie założył, oryginalne wyglądają najlepiej w ciemnym SW.
A z tym wstecznym to smutna prawda :(

To że orginały wyglądają lepiej na ciemnym lakierze to się zgodzę. Swoją drogą raz na podziemnym w Galaxy widziałem niedawno ciemną 156 na holenderskich blachach z ciemnymi lampami tylnymi ale właśnie gładkimi, ślicznie wyglądały, czekałem chwile z myślą może się gościu pojawi to bym zapytał ale się nie doczekałem.
Takie lampy ma podobno w swojej ofercie Autodelta.

Ostatnia edycja:
O! Właśnie takie bym chciał! Widział ktoś może w sprzedaży takie? :)

o ja ehem :D dość drogo :D 830pln za tylne lampy to prawie jak za xenony ;)

Amortyzatory
Powrót