Hank Moody
Nowy
Kurde, to mam nadzieję że nie będą zwykłe h7, bo będę wściekły , byłem pewien ze tylko bixenon występował w takiej lepiej wyposażonej wersji. Dzięki za konfig
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Kurde, to mam nadzieję że nie będą zwykłe h7, bo będę wściekły , byłem pewien ze tylko bixenon występował w takiej lepiej wyposażonej wersji. Dzięki za konfig
w menu infometu jest przywroc ustawienia swiatel.Mam pytanie, może ktoś pomoże. Giulia Usa, założone mam lampy eu25w, pokrętło również z wersji eu. Ale nie działają mi DRL do jazdy dziennej. Jak mam na auto to przy zmroku działa xenon i ledy świecą słabiej, jednak gdy zrobi się jaśniej to nie świeci nic, jak dam na kolejną pozycja to działają same ledy ale świecą jakby nie pełną mocą. Może to być wina złego kodowania ?
Dzięki wielkie. Pomogłow menu infometu jest przywroc ustawienia swiatel.