Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
O co może chodzić. Wyjąłem predkościomierz. Zmieniłem lampki podświetlenia(przepaliły się). Zamontowałem prędkosciomierz. Odpalam auto a obie lamki poduszek nie gasną. Kto wie o co chodzi?
O co może chodzić. Wyjąłem predkościomierz. Zmieniłem lampki podświetlenia(przepaliły się). Zamontowałem prędkosciomierz. Odpalam auto a obie lamki poduszek nie gasną. Kto wie o co chodzi?
założę się że kluczyk w tym czasie był w stacyjce, jak się majstruje przy zegarach to bezwzględnie należy wyciągać kluczyk ze stacyjki , bo liczniki wchodzą w skład systemu autodiagnostyki airbag
teraz tylko pozostało Ci jechać na 'komputer', i wykasują błędy
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.