Nie wiem czy we wszystkich wersjach jest tak samo, ale u mnie wczoraj wymieniali zderzak w ASO i te kratki pod lampami były na zatrzaski-nie były zgrzewane lub inne tego typu połączenie.
Montowane są na zaciski a na ciepło rozciskane
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie wiem czy we wszystkich wersjach jest tak samo, ale u mnie wczoraj wymieniali zderzak w ASO i te kratki pod lampami były na zatrzaski-nie były zgrzewane lub inne tego typu połączenie.
Panowie, nie chodzi mi o kratki, bo gdybym o nie pytał to by było rzeczywiście śmieszne pytanie. Chodzi mi o plastiki pod przednimi reflektorami, może są mało widoczne ale są, i podobno są złączone z zderzakiem od wewnętrznej strony zderzaka. te elementy są nielakierowane i właśnie chciałbym wiedzieć jak poradzić sobie z polakierowaniem zderzaka, a nie chciał bym tych elementów lakierować. Można je zamaskować przed lakierowaniem, ale czy to da dobry efekt.