• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Lakierowanie maski

Ja też w końcu przestałem szukać w kolorze, szukałem przede wszystkim w dobrym stanie żeby pomalować.

Poczekam jeszcze z 3,4 tys.km. Będę miał olej do zmiany z filtrami, to oddam od razu komplet + lakiernik i tyle. Kupię nową do malowania i tyle. No chyba, że do tego czasu ktoś ogłosi, że ma bianco296. ;)

Dziś pytałem o maskę w tej sieci ELIT i tak oryginał ponad 4 tyś, zamiennik 1650 zł. Ja za zamiennik dałem 1150

Ok. rok temu za maskę ubezpieczalnia zapłaciła ~3400pln brutto, a za zderzak (do Brery) ~3700pln - to tak jakby ktoś chciał mieć porównanie ;-)

Amortyzatory
Powrót