ladna?

• Autor wątku Autor wątku morelexx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
hyyy nio to albo naprawde ta alfa jest jego żony albo to normalnie lekkawe kłamstwo i bajkopisarstwo od strony kolegi :roll:
przyjżałem sie tarczom...i wyglądają mi na seryjne,chociaż iż kolega powiedział że są założone sportowe...intercolera też niewidac...jak do turbo troszku za mały ten wydech :wink:

a kto napisal ze to gta??

:arrow: to samochod nie modyfikowany przez zendera jest tam tylko turbo tej firmy bo na sprezarce jest odlany taki napis az tak szczegolowo sie nie znam mam to auto od jakies0'5roku wzialem je tak jak stalo bo od znajomego ktory kichy bi mi nie wcisnal. po drugie kto twierdzi ze to gta?? bo na pewno nie ja. jest tam motor 3,2v6 nie slyszeliscie kiedys o budowie aut od zera.skontaktuje siez pierwszym wlascicielem i zadam mu pytaniaktore tu tak narzuciliscie a potem odpisze. a najwazniejsze ze mi ten samochod pasuje wam nie musi to ja nim jezdze. a zdjecia kochaniency niedowiarkowcy zrobie i wrzuce na dniach.a hamulce moj blad moze sie walnalem sa wielkie musze przyznac i wlasnie czeka mnie wymiana klockow wiec obejrze je sobie dokladniej jak mowilem nie bardzo mnie wciaga kazdy parametr auto ma zasowac i trzymac sie drogi reszta jest sprawa mechanikow. pozdrawiam

Kurrr nie moge BANA dla tego kolesia, :lol: Turbo od zendera, turbo w 3,2 v6 jesteś jednym z niewielu europejczyków z takim zestawiem jestem bardzo ciekaw takiej konfiguracji :lol: Jakie sterowanie MS, Go-tech, Autronic :?: :lol: BTW te zdjęcia 156 to jakaś kupa a teksty o neonach... Zapomniałem z neonami szybciej jedzie :lol:

Jak by się tak ze mnie nabijali i twierdzili, że kłamię to zdjęcia były by wrzucone za 5 min :roll: , oczywiście gdybym miał co fotografować :lol: :twisted:

zdjecia zrobie jak bede mial czas i aparat ktory musze kupic nie siedze calymi dniami przy kompie trzeba pracowac zeby cos miec nie kazdy siedzi w domku ze stypendium w kieszeni albo co lepsze na garnuszku u rodzicow sory ze od was odstaje.

Nie zchodzmy na tematy pod tytułem forum dla małolatów, tylko skoro powiedziałeś A to powiedz B. Zrób zdjęcia na dowód tego co pisałeś, bo według mnie to bzdury a ty jesteś oszustem i dopuki ich tu niebędzie nie ma po co dalej drążyć tematu bo ani z kim ani o czym....

Ok, zamykam temat... moralex jak zrobisz fotki to poslij mi PW, wtedy go odblokuje i wstawisz...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót