• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Kupno tarcz zimmermann

Pierre

Nowy
Auto
AR 159 3.2 Q4 JTS
Witam,

Orientuje się ktoś gdzie w Łodzi mógłbym kupić oryginalne tarcze Zimmermann. Najważniejsze żeby były 100% oryginalne.

Kiedyś dzowniłem do pana z hamulce.net. Niesety nie miał nic na stanie.

Dzięki.

Nie w Łodzi, ale pewne - na lewian.pl

W 4Cars'ie na Wróblewskiego, jak chcesz to Ci mogę coś ze zniżką poszukać.

Ostatnia edycja:
Dzięki Andrzejsr. Wchodziłem na ich stronkę i mają tarcze które mnie interesują.

Michal_lc4. Jakby Ci się chciało byłoby super. Tak jak w pierwszym poście napisałem najważniejsze żeby były z pewnego żródła. Jak ewentualnie moglibyśmy się umówić. Miałbym Ci wysłac dane auta, vin?

Model auta, rok, silnik, moc. Chyba że to ten z podpisu, to dużej rozbieżności nie ma. ;)

Model auta, rok, silnik, moc. Chyba że to ten z podpisu, to dużej rozbieżności nie ma. ;)

Dokładnie tak ten z podpisu. Rok 2006. Jest kilka modeli tych tarcz Zimmermann. Interesują mnie nawiercane pokryte powłoką antykorozyjną. Na przód czyli 330mm.

Orientujesz się czy Zimmermann robi tarcze tylko w Niemczech? Na forach było poruszane że Brembo bywają różne na różne rynki. I chyba nie tylko Brembo.

Jest kilka modeli tych tarcz i się pogubiłem. Formula Z, Sport, Coat Z. Nawiercane to chyba Sport?

Amortyzatory
Powrót