Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie wydaje mie sie.A wiecie że silniki AR 2.4 stosowane są w BMW.
A wiecie że silniki AR 2.4 stosowane są w BMW
Racja bo potem powstają niepotrzebne konfrontacje, a niestety stosunek posiadaczy diesel V benzyna 20:1?? Już mi się nie chce odpierać i tłumaczyć...(brak obiektywizmu, diesel górą i już! )mogłyby powstać działy o silnikach diesla i benzyniakach 159...
Racja bo potem powstają niepotrzebne konfrontacje, a niestety stosunek posiadaczy diesel V benzyna 20:1?? Już mi się nie chce odpierać i tłumaczyć...(brak obiektywizmu, diesel górą i już! )Reasumując ciężko o dobrą dyskusję, na forum jest trend diesla nie to żebym coś zarzucał, każdy wie o co chodzi
![]()
Silniki JTS to dobre motory, z pewnymi "bolączkami". W 2.2 naciągają się łańcuchy po ok 50-60 tysiącach nie wiem jak w 1.9. A reszta to szeroki temat do dyskusji.
Zestaw naprawczy to lipka tylko koło zapsowe ratuje sytuacje. Panowie a ile wam pali oleju 1,9 JTS ??