Kulig - Park Świerklaniec 21.02 lub 27/28.02

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

kiedy kulig ?

• 21 luty - Niedziela 15 lub 18

Głosów: 8 61.5%
  • 27 luty - godzina do ustalenia

Głosów: 3 23.1%
  • 28 luty - godzina do ustalenia

Głosów: 2 15.4%

• Łącznie głosujących
    13
to wsumie tez jade bo jak by byl na sankach to raczej bym sie nie nadawal do takiej jazdy :]

jako że rezerwacja na 15-tą to myślę że stosownie byłoby się zameldować jakiś czas przed tą godziną :) 14.30 może na miejscu?? co Wy na to??

---------- Post dodany o godzinie 16:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:17 ----------

i takie pytanie... jakieś dane geograficzne co bym se wklepala w GPS'a?? Świerklaniec i jakaś ulica konkretna??

no a u mnie wyniknol problem znowu :/ dzis zarylem michom w alfie czy w razie czego gdyby cos peklo moge sie z kims zabrac??? :/ adam jedziesz ??

noooo .dzisiaj przeczytałem.są tam jeszcze jakieś wolne sanki za traktorkiem:) bo może w trójkę wpadniemy.:D

spoko
gadałem z kobitka i dzisiaj kuligi normalnie sie odbywały, tak ze jutro takze ma byc normalnie, maiała dzwonic jak by sie cos zmieniło, zaliczki nie dawałem wiec jak by co, to tylko kiełbaska i spacer po parku, moge byc przewodnikiem,...

Wind
spoko dawaj chłopie z nami...jest ok. 20osób a miesci sie 30 wiec nie ma problemu...

Gpocio
zabieraj Ale na sztywny hol, i do swierkola...

no i wykrakaliscie ...
dzwoniła baba i powiedziała ze jutro o 9.00 zadzwoni co i jak, bo na dzien dzisiejszy wszystko sie odbyło zgodnie z planem, ale co bedzie w nocy tego nie mozna przewidziec, tak ze jutro 9.00 obecnosc na forum obowiazkowa...

pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
śnieg jest to kulig tyz bydzie,a jak nie to jeszcze zostaje gril,albo fojera

ada tyz bydzie,jeszcze sie łomie ,ale wiem ze chce przyjechać

wozi cały czas w bagażniku

zadzwon bo jest w garazu

Ostatnia edycja:
A jo mom klucze łod rezydencji
-----
letni

P.... ieszcz
ochy jedne

Witam

wszystko aktualne, spotykamy sie miedzy 14.30-14.50 przed parkiem na duzym parkingu.

pozdrawiam

Dzięki wszystkim przybyłym, choć dużo to Was nie było.
Przede wszystkim Katce co kiełbaskę użyczyła. Ani co wytrwale trzymała się sanek nie zważając na latający nad nią śnieg. i Georgowi oczywiście za podwóz :)
I rzecz jasna czekam na zdjęcia!

my już w domu ,dziękujemy wszystkim przybyłym a szczególnie Georgowi za zorganizowanie wszystkiego ,a TYM CO NIE DOTARLI NIECH ŻAŁUJĄ BO MAJA CZEGO,pozdrawiamy i do zaś

ja też już w domu :)
dzięki Georgowi za organizację i drogę powrotną (machanie przez otwartą szybę było super :P)
wszystkim dziękuję za super zabawę
a całej reszcie możemy powiedzieć tylko tyle że naprawdę mają czego żałować
osobiście nie spodziewalam się takiej frekwencji... no cóż... mam nadzieję że będzie poprawa...

i ja dotarłem dziekuje za milo spędzony czas, :), Kacha dziekowa za kiełbachę, mam nadzieje ze się mąż "nażarł" i nie pójdzie głodny spać :D :P

haha no ''nażarł sie jak ...'' nie ma za co dziękowac ,a Adam$ jak wróci z garażu to wrzuci te parę fotek:)

Amortyzatory
Powrót