• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Kucharz -->> BMW e28 525eA

• Autor wątku Autor wątku Kucharz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zawsze byłem fanem E23 ale coraz bardziej przekonuję się również do piątki :) Gleba, parapet i tak powinien wyglądać zadbany rekin :)
Na pierwszych fotach widać również nie wąskiego 'kebaba' ( e36 3.2 w sedanie mam nadzieję że kiedyś stanie w moim garażu obok 75 QV - oba tak samo piękne kliny :) ) , widzę kolega dobrą drogą idzie z swoimi sprzętami :)
Pozdrawiam.

Kucharz czy ty mieszkasz w miejscowości Małkinia Górna bądź Dolna niedaleko Warszawy??

Heh kupiłem z Twojej miejscowości czerwone Ducati dwa lata temu :D

Pewnie od Krzyska, zapaleniec konkretny :)

Przy okazji parę fotek ze slubu kolegi:
140.jpg

141.jpg

142.jpg

143.jpg

144.jpg

145.jpg

146.jpg

147.jpg

148.jpg

149.jpg

150.jpg

151.jpg

152.jpg

153.jpg

154.jpg

155.jpg

156.jpg

szczesliwa Młoda Para
157.jpg

dumni własciciele swoich smigiełek :)
158.jpg

i kilka ze zlotu e12-e28.pl
159.jpg

160.jpg

161.jpg

162.jpg

163.jpg

164.jpg

165.jpg

166.jpg

Nie nie, Keskin KT1 to podróbka tej felgi która siedzi na e30. Na niej jest OZ Futura 3tlg 8x9x16

Piękna... ja chcę dobyć już 633csi.. GTA oraz e24 to modele, które muszę mieć i nie oddam ich nigdy. Ta e23 jest piękna Kucharzu.

nie mnie takie rzeczy oceniać, ale mojego szwagra srebrna na tablicach WSI jest naprawdę dopieszczona

Bimsky- si, e28. Pomyłka z racji na pośpiech. Jakiś czas temu miałem możliwość tak nawiasem zakupić e28 523 bodajże za śmieszne pieniądze rzędu kilku setek...szkoda, że nawet podszybie było przegnite całkowicie i samochód miał duże braki w wyposażeniu i karoserii...ale o dziwo palił i jeździł- jednakże się nie zdecydowałem, a miałem duże napalenie.

Jak będziesz z Nim kiedyś, gdzieś przy okazji to Pozdrów Go od gościa co kupił od niego Ducati :D
Moto sprawuje się bardzo dobrze :)
Chciałbym zobaczyć jego minę :P
Świat jest malutki.

Amortyzatory
Powrót