Kto mi przerysował drzwi???? Ja się pytam......

• Autor wątku Autor wątku Kulka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kulka

Guest
Bardzo proszę - Wasze typy (tylko nie dosłownie :wink: ) - No kto mi przerysował drzwi na Pogodnie :?: :?: :?:
Marcin80 odpada, bo kolo auta nie było nikogo w koszulce w czarno - żółte paski i aparatem w rękach, a na pewno by uwiecznił ten akt :mrgreen: W mundurze też nikogo w zasięgu wzroku nie było.....

Więc kto??? Pojedźcie z fantazją, może mi będzie lżej......

Na pewno Brad Pitt chciał się z Tobą spotkać, ale było mu głupio jak się okazało że to Twoje autko zahaczył przypadkiem przy parkowaniu i uciekł w obawie przed odrzuceniem.

Bo wiedział, że byś mu tego nigdy, przenigdy nie wybaczyła. :wink:

Korczu napisał:
i w koncu sie jednemu z nas dostało

Ale ja nie jestem 'jeden' tylko 'jedna'... Zdecydowanie Webb mnie nie przekonuje.... :( Brad Pitt z kolei nie wie co to Alfa, a już 155 to dla niego coś bardziej egzotycznego niż krem bez filtru UV...

Więc KTO?????????

Help me :o

to duch alfy Kubasa .... mi przegryzł przewody hamulcowe i gdyby nie moj wspaniały reczny nie mogłbym się wam teraz pochwalić moim wspaniałym ręcznym :DDD :DDD :DDD

Dlatego na rynku Pogodno pojawiam się tylko na piechotkę, zbyt wiele przewija się tam niedzielnych kierowców.
A to pewnie zrobił ktoś ze złości bo pewnie taka sama AR zajechała mu kiedyś drogę i teraz przyszedł czas zapłaty <diabel>

Dla Pikera to wystarczy twardy młotek,przecinek troszkę spray,u i autko jak nowe :lol: :lol: 8) 8)

Pikero, magiczną kredką mongo to możesz czek podpisać, do moich drzwi musiałbyś mieć chyba zaczarowany ołówek... :mrgreen: :mrgreen:
Grunt jednak, że się przyznałeś..... :wink: Tylko ta motywacja... :P

Amortyzatory
Powrót