Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Łobuzy a może jedziecie ze mną na orszak weselny do Olkusza teraz w sobotę ostatnio sam Rude Śląską reprezentowałem u Piotrasa w Tychach, aż wstyd a może tym razem im pokarzemy że w Rudzie też jest fajna ekipa co wy na to ????? dawać szybko znać bo do soboty jest mało czasu!!!!!!możecie mi nawet smsa puścić mój nr 663892878 Pozdrowionka!!!!!
Cichy nie rób jaj w sobote sie imprezuje a nie pracuje !!!!!! bier wolne i walimy na Olkusz a potem bydymy mieli dwie flaszki do wypicia a nie jedną i jeszcze ciacho na zakonska
Ludki w niedziele 4 września jest zlocik w Tychach i mam nadzieję że się zbierzecie do kupy i nie będę sam reprezentował Rudy Śląskiej bo to chyba by śmieszne było, tym bardziej , że chłopaki z Tychów nas zapraszają co wy na to tym razem ????????
A jo pochodza z Rudy Ślonskij, a dokładnie z Kochlowic. Tam żech sie urodził i miyszkoł do 3 roku życia. Od czasu do czasu tam bywom, bo mom tam cało rodzina. Tera żech je na wycugu w Gorolowicach
Rufik nie mam pojęcia zielonego ale może uda mi się jakieś fajne miejsce wyczaić jak ma ktoś jakąś propozycję to pisać !!! ja jestem chętny na wszystkie propozycje i wszystkie rozpatrzę pierw trzeba znaleść miejscówkę a potem będziemy termin ustalać
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.