Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak będziesz chciał wydać 2 tys ot wydasz 4, jak stwierdzisz że wsadzisz 5 to dycha pęknie jak nic. 166 jest jednym z tych aut, że chętnie przyjmują każda inwestycje. Wiem coś o tym bo mam drugą 166 i dawno już przestałem liczyćWitam,przymierzam się do kupna 166 po lifcie,jakie są realne koszty utrzymania tego samochodu?
Jak będziesz chciał wydać 2 tys ot wydasz 4, jak stwierdzisz że wsadzisz 5 to dycha pęknie jak nic. 166 jest jednym z tych aut, że chętnie przyjmują każda inwestycje. Wiem coś o tym bo mam drugą 166 i dawno już przestałem liczyć
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
W zależności jaki silnik.Witam,przymierzam się do kupna 166 po lifcie,jakie są realne koszty utrzymania tego samochodu?
Dokładnie tak. Prawie dwa lata temu sam miałem podobny problem. Na szczęście trafiłem na bardzo uczciwego człowieka. Szukaj na forum i sprawdzaj historię. Nie dawaj wiary słowom i zapewnieniom Sprzedających. Tutaj nie ma oszczędzania, a jeśli już, to krótka droga...Przede wszystkim,zależy co i od kogo kupisz oraz jaki masz budżet na zakup.Jeżeli kupisz od kogoś,kto dbał o auto,to pojeździsz.Kupisz od NN,licz się z wydatkami na doprowadzenie do jako takiego stanu.
Ech, znowu dyskryminacjaJeżeli w benzynie z 2,5,3.0 i 3,2,to zderzysz się z problemem serwisowym,bo mało osób je ogarnia mechanicznie
Większość tematów masz ogarnięte na forum, a jeśli masz pytania, zawsze ktoś Ci pomoże. Jak pisali Poprzednicy - rozrząd, filtry, oleje to pakiet startowy. Potem zaczynasz sam dłubać i zaczyna się piękna przygoda:edziahurra:Z pewnością jest to auto dla wytrwałych i po części sfiksowanych ludzi,którzy nie boją się używać narzędzi.
Witam,przymierzam się do kupna 166 po lifcie,jakie są realne koszty utrzymania tego samochodu?
Automat z tym silnikiem całkiem fajny,nie to,co 2,4 .Tam dopiero ta skrzynia woła o pomstę do nieba.Szukaj 3,0 ,najlepiej manual
Niee.Tylko chyba realia serwisów.Ustawienie rozrządu,sondy etc.Mało kto ogarnia temat i ma sprzęt ori do napraw.Serwisów mało w niektórych rejonach kraju,co Na dzwięk Alfy dostają gorączkiEch, znowu dyskryminacja
Szukaj 3,0 ,najlepiej manual
Danus77, zasłużyłeś :beerglass:Chłopak pewnie chciał pobujać się rok a danus zrobił wykład jakby gość do końca życia miał nią już jeździć :sarcastic:
Z Krakowa to już piard i jesteśGdzie mi tam stawać do elity
Mówisz i masz:banan lewy, swoją drogą ciekawe dlaczego prawe są a z lewymi problem).
Wszystko ładnie pięknie na stronie. Ja już miałem do czynienia z tym sklepem. To wielki moloch wysyłający graty z Berlina (sprzedają też pod innymi nazwami ale po ukłądzie strony łatwo poznać). Mają problem z aktualizacją stanów magazynowych (mój przypadek nie był jedyny jak w necie poczytałem ale cytując memy z nosaczem "niby człowiek wiedzioł ale jednak się łudził :sarcastic:" i niekoniecznie to faktycznie muszą mieć. Zamówiłem swego czasu chłodnicę NRF do 166 3.2 za jakieś 700zł jak dobrze pamiętam. Na następny dzień cena skoczyła jakoś w okolice tysiaka albo więcej i towar niedostępny. Dodatkowo był problem z kasą (niby nie otrzymali ode mnie przelewu), na szczęście sprawa się wyjaśniła no ale dwa tygodnie z tego co pamiętam to trwało. Do kontaktu nie mam zastrzeżeń bo odpowiedzi przychodziły całkiem sprawnie, a trochę łamany Polski mnie rozczulał
Ja jeszcze nie miałem kłopotów z nimi.A parę części zamawiałem i przyszło szybko i z tych firm,co zamówiłem.Ost.zamawiałem tarcze i klocki na przód Juridy 281mm czyli małe i przyszły.Gdzie w Polsce nie ma tej firmy w ogóle.Wszystko ładnie pięknie na stronie.