M
manihusar
Guest
Pewnie ze może być dużo więcej bo nie wiadomo co tam do końca się stało. Ale wiem już jaki minimalny koszt jest .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a jesli chodzi o deskę rozdzelcza czy zna ktos kogos kto umiał by to naprawić(zalać) albo wymienic ? codzi o poduszkę pasażera .
Pokaż załącznik 82090
Ale dzięki temu wie, że nie zrobi tego za 3 czy 5 tys.skoro to uwazasz za adekwatna odpowiedz to OK ale wiecej to moze byc i 30 tys
Witam może ktoś z was wie ile by kosztował remont tej Alfy http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C23340924.html . Jesli temat umieśćiłem nie tam gdzie powinnem to z góry przepraszam.
Które nie wiadomo, czy nie było "szrotem"a wystarczy, że dołożysz 1400 euro i masz już najtańsza w całości.
Gdzieś napisałem o pasach? Koszt napinacza w ASO to 500 zł.deska+poduszki+pasy
Wejdź sobie na Allegro, firma z Leszna.Janio pokaz mi taka na allegro
Mówię.Jeszcze mi powiedz ze klejenie deski to nie rzeźba?
To już jest coświem Twoja racja jest Twojsza
A, mnie co do tego, znowu spełniasz jakąś misję?janio nudzi mi sie juz spieranie z Toba.
Fakt, kilka sobie odpuściłeś - szacunJakbys nie zauwazyl odpuscilem sobie juz sporo na tym forum.
Hmm, gdzie znalazłeś informację o Poxipolu, z kim Ty dyskutujesz?Skoro dla Ciebie to nie rzeżba klejenie deski to niech kolega posklada sobie cale auto na poxipolu i kupi deske za 2 tys z poduchami(skoro mozna)
To jest cena za kokpit, ja pisałem o jego naprawie.bo ja widzialem same kokpity za ok.3-4 tys.
Wypada również dopisać o sterowniku, ale akurat skupiłem się na kokpicie.Fakt o pasach nie pisales ale wypadalo by doliczyc do poduszek i pasy bo jakby nie patrzec one tez wchodza w sklad poduszek.
A, po co?Nie bedeszukal firm z leszna-chcesz to wrzuc linka
Dlatego chcę to zmienićZa niedługo dzieki niemu nikt juz pytan nie bedzie zadawal bo zawsze z dupy trabe zrobi,
Janio pokaz mi taka na allegro.
Wejdź sobie na Allegro, firma z Leszna.
Zatrudnij sobie sekretarkęa po to ze napisaes zebymsobie zobaczyl wiec jak chcesz to mi pokaz bo mi sie szukac nie chce,a zainteresowany nie ejstem
Jak się nie chce, to gorzej niż nie możnanie mam takiej potrzeby.
Jak się nie chce, to gorzej niż nie można![]()