omen
Nowy
Potwierdzam koncentrat do spryskiwaczy jest mega
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A to prawda, zwłaszcza letni koncentrat do sprysków jest rewelacyjny.
Tak jest dokładnie. Po pierwsze krycie tych kredek jest co najwyżej słabe, a po drugie tu nawet myć nie trzeba a wystarczy mocniej szmatką przetrzeć i nie ma śladu po kredce."Kredki" to po jednym myciu lub brzydkiej pogodzie mówią "papa" więc raczej kieruj się w stronę dobierania lakieru i zaprawek.
Zbieram powoli arsenał na wiosnę/lato i mam takie pytanie: Ma ktoś z was doczyniena z woskiem DG Track Claw Racing? Bo do takiego właśnie się przymierzamObecnie mam Megs #16 i jestem co prawda zadowolony bo łatwo się go nakłada i dość długo trzyma i chce go zostawić jako opcja zimowa.
Jak większość dobrych woskówTrack Claw z tego co słyszałem trzyma nieźle ale wymaga bardzo dobrych warunków do aplikacji.