Kopiec - Piekary - Kolejny alfagrill 22 sierpnia

• Autor wątku Autor wątku penny21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Alces czy Ty próbujesz sugerować ,że "ukradliśmy termin" czy jak? Bo nie rozumiem. Taki termin ustaliliśmy po Ślubie Cycusia i Moniki bo trza "zużyć" ich prezent dla alfaholików. A że Kopiec to fajna miejscówka , i niektórzy chcą tam przyjeźdżać to inna sprawa. A jeszcze całkiem inna to to ,że w zeszłym roku w Małopolsce były zloty cykliczne co miesiąc. Byłem na wszystkich i nie narzekałem ,że mam 100km w jedną stronę a Krakusy mają wiecznie spoty pod nosem. W tym roku jakoś Małopolska milczy więc robimy na Śląsku cykliczny Spot na piekarskim Kopcu na który zapraszamy - Ciebie równieź - bo masz niedaleko - A-czwórką 150km wg zumi.pl :D
Pozdro
OK.
Mniejsza o to, ja po prostu wyraziłem swoją opinię. Zaznaczę jednak, że w tym roku był spot w Małopolsce, a konkretnie w Gdowie, jednak Ciebie na nim nie widziałem...
Pozdrawiam.
- Rafał

Db,nie wadzić sie,bo nom jeszcze temat zamkną i kaj sie bydymy zapisywać?Alces,zróbcie coś tam we wrześniu,to sie przyjedzie.

Db,nie wadzić sie,bo nom jeszcze temat zamkną i kaj sie bydymy zapisywać?Alces,zróbcie coś tam we wrześniu,to sie przyjedzie.
:) Będziemy coś kombinować. Niech najpierw odbędzie się spotkanie w Piekarach, tak jak sobie zaplanowaliście, a potem rzucimy jakąś datą wrześniową i miejscem. Mnie bardzo do gustu przypadła Wisła, ale Ojców też miło wspominam... Ale o tym za miesiąc.
Pozdrawiam.
- Rafał

alciu się boi bo mu do życi nakopia :D:D:D:D:D
taki joke :girl_wacko:
ale to by było dopiero coś: gorol z Zagłymbio ciula Lajkonika na Ślunsku
:butcher::pleasantry:

Dzięki za zaproszenie, ale niestety nie dopiszę się do listy. Nie dlatego, że nie chcę, ale po prostu nie dam rady.
Pozdrawiam.
- Rafał

ja chetnie bym spe pokazał tylko ze prace koncze dopiero o 20 i nie wiemczy wy jeszcze bedziecie grilowac ://

;)

ja chetnie bym spe pokazał tylko ze prace koncze dopiero o 20 i nie wiemczy wy jeszcze bedziecie grilowac ://

;)

zapowiada sie dłuuuugi wieczór :D:girl_wacko:będzie:crazy_pilot: hahah pamiętam jak house podjechał o 21 do ferki a występy u pejtra na osiedlu do 1 w nocy były :D:D

Pzdr

Witam wszystkich!!!:D Jak dobrze pojdzie i nic nam nie wyskoczy to przybedziemy naszymi bellami i zonkami :D pozdrawiam do zobaczyska:D:D:D:D

ps. moze rufuki tez dołącza!?????

Witam wszystkich!!!:D Jak dobrze pojdzie i nic nam nie wyskoczy to przybedziemy naszymi bellami i zonkami :D pozdrawiam do zobaczyska:D:D:D:D

ps. moze rufuki tez dołącza!?????

nooo bracik jo mysla co byś mi imadło z rufikiem przywiózł :D:D hahah

POzdroo i do zobaczyska:)

01. penny21
02. Adam$72
03. Robak#21
04. MarcoM23
05. GoNiuS
o6. peteja
07. Młodzi tez się pokażą (Cycus i Monika)
08. baku 1979
09. george11
10. Raf2pp (po 20)
11. bracik156 (jak nic niy wyskoczy)
12. rufiki (na krzywy ryj)

Nie mogę się doczekać , tym bardziej że na 10:00 mam umówioną jazdę testową Alfą MiTo 1.4TB :driver:
Na spocie opowiem wrażenia na gorąco :D

Nie mogę się doczekać , tym bardziej że na 10:00 mam umówioną jazdę testową Alfą MiTo 1.4TB :driver:
Na spocie opowiem wrażenia na gorąco :D[/QUOTE]

sam jestem ciekaw jakie beda twoje wrazenia po jezdzie malutka bellą:rolleyes:
do zobaczenia

Wcale nie taka mała:
Alfa MiTo: rozstaw osi 2511mm , długość 4060mm
nasze 145: rozstaw osi 2540mm , długość 4090mm

Ona jest tylko 3cm mniejsza od 145 ale to nie o to chodzi rufiki :)
Sam sie rozchodzi ło tyn ślimok co gwizdo spod maski :D

PS: znalazłem na Piekarach miejsce rezerwowe w razie deszczu. Jest dach , można robić grilla , auta tam nie jeżdżą , jest kupę miejsca żeby postawić Ślicznotki a mieści się to nie dalej jak 500m od Kopca :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót