Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wonski o takich sprawach to na tel. bo ja na forum to nie siedzę ciągle. I jutro biorę się za grzebanie w elektryce mojej niuni.
A i tak ku przestrodze anteny od CB potrafią odpaść już przy 170km/h dziś miałem taką akcję
a jaki termin tego grilla ???Rafał, Tweety - będziecie na grilu ?
Witam po latach ja bez alfiny wiec lipa caly czas szukam czesci bo nic nie ma a 2 to sroda jest ja jak cos bede od rana do wieczora na wilczynie od wtorku do czwartku
Właśnie jeszczer terminu nikt nie zaproponował, więc ja proponuje poniedziałek 2 Maj.
To w poniedziałek wpadnij na grilla. Myslę, że z częściami do 166 nie powinno być problemu.
gdyby nie bylo problemu to skrzynie juz dawno w alfie bym mial teraz robie 2 myk zobaczymy co wyjdzie a co do grilla to nie wiem dam znac![]()
To w poniedziałek wpadnij na grilla. Myslę, że z częściami do 166 nie powinno być problemu.
---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:53 ----------
Tzn poniedziałek 31egoNie wiem jak ja patrzyłem w ten kalendarz...
Xofer od kiedy kwiecień ma 31 dni ????
Kur... 30 KwietniaJestem właśnie koło Koszalina na szkoleniu w dość ciekawym hotelu.
Princessa 12zł
Kropla Beskidu 15zł
Red Label 50ml: 35zł
Absurd normalniehehe
Gdzie i o której i kto w końcu sie pisze na tego grilla?I jak ? Robimy cuś jutro ?