Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kwestia dogadania, temperatura powietrza wahać się będzie w majowy weekend w okolicach 24-26 C w dzień i około 15 w nocy, tak więc idealna pogoda na grill.

1. Xofer
2. wonski

Wonski o takich sprawach to na tel. bo ja na forum to nie siedzę ciągle. I jutro biorę się za grzebanie w elektryce mojej niuni.

A i tak ku przestrodze anteny od CB potrafią odpaść już przy 170km/h dziś miałem taką akcję

to jakiś lipną masz tą antene, moja ma 1,5 wysokości i już nie raz z nia 200 jechałem i niebyło problemu.

A co do spota to teraz jestem na miejscu do piatku a potem znowu dwa tygodnie jade na terytorium wroga...

Ostatnia edycja:
Właśnie jeszczer terminu nikt nie zaproponował, więc ja proponuje poniedziałek 2 Maj.

No czemu nie:)

A i PRZYPOMINAM O ZAPISACH NA ZLOT I WPŁACIE DO KOŃCA MIESIĄCA

Witam po latach ja bez alfiny wiec lipa caly czas szukam czesci bo nic nie ma a 2 to sroda jest ja jak cos bede od rana do wieczora na wilczynie od wtorku do czwartku

Witam po latach ja bez alfiny wiec lipa caly czas szukam czesci bo nic nie ma a 2 to sroda jest ja jak cos bede od rana do wieczora na wilczynie od wtorku do czwartku

To w poniedziałek wpadnij na grilla. Myslę, że z częściami do 166 nie powinno być problemu.

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:53 ----------

Właśnie jeszczer terminu nikt nie zaproponował, więc ja proponuje poniedziałek 2 Maj.

Tzn poniedziałek 31ego :) Nie wiem jak ja patrzyłem w ten kalendarz...

To w poniedziałek wpadnij na grilla. Myslę, że z częściami do 166 nie powinno być problemu.

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:53 ----------

Tzn poniedziałek 31ego :) Nie wiem jak ja patrzyłem w ten kalendarz...

Xofer od kiedy kwiecień ma 31 dni ????

Dalej decydować się, może być u mnie. Godzina do ustalenia na szybko.

Ja się piszę, także jest nas pięciu bo zdeklarowaliśmy się wszyscy po za Yago i Stereo. Do 17 jestem w pracy, więc proponuj 19. Może być u Wonskiego a może być w Ślesinie nad jeziorkiem, jest takie fajne miejsce na grila koło portu dla żaglówek.

Kiedy kolejny spocik ? Może tym razem z autkami - ja w końcu mam swoją bellę, ale tylko na dwa tygodnie jak narazie :P

Wróciłem z terytorium wroga :cool:
ja jak cos to pisze sie na spota i najlepiej z autkami bo teraz pić niemoge bo niewiadomo kiedy urodzi się Igorek.
To gdzie i kiedy??

Amortyzatory
Powrót